1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
28-06-2024
Vārdadienas šodien: Imants, Ingars, Intars, Rimants

Jaunumi nekustamā īpašuma tirgū!

Liepiņu ģimene Kubulu pagastā katru gadu cenšas ne tikai, moderni runājot, renovēt, bet arī uzbūvēt jaunus nekustamos īpašumus. Balvu Valsts ģimnāzijas 7.klases audzēknis Valts (13 gadi) atklāja, ka šogad kopā ar brāli Leo uzmeistarojuši 14 jaunus putnu būrīšus. Par to vairāk jaunākajā laikraksta "Vaduguns" numurā.

Tas ir nožēlojami...

Kāda Balvu pilsētas iedzīvotāja šīs otrdienas rītā pamanīja attēlā redzamos atkritumus, kas bija izmesti zālājā blakus ceļam – starp Bērzpils 51 un Bērzpils 52 privātmājām. “Absolūti nav saprotams, kāda ir šādu cilvēku kultūra un viņu dzīves principi. Kur šie cilvēki ir auguši un kā viņi tikuši audzināti, ja savus mēslus vieglu roku var atstāt jebkur, kur ienāk prātā? Tas ir nožēlojami...,” sašutusi par atsevišķu cilvēku attieksmi pret savu dzīves telpu ir lasītāja. Sieviete piebilst, ka šādi apkārtnes mēslotāji ir ne tikai nožēlojami, bet nereti arī stulbi. Tas tādēļ, jo atsevišķos gadījumos starp atkritumiem var atrast arī informāciju, kas norāda, kurš tad šos atkritumus ir izmetis.

 

Lai izceltos citu preču un pakalpojumu jūrā

Katram uzņēmumam ir svarīgi atšķirties no citiem līdzīgu preču ražotājiem un pakalpojumu sniedzējiem, tādēļ deviņi Ziemeļlatgales jaunie uzņēmēji nolēmuši izmantot biedrības “Radošās idejas” grafiskās dizaineres Anitas Kairišas piedāvāto iespēju izstrādāt viņu ražoto preču vai sniegto pakalpojumu vizuālo identitāti.

Vai figurē slepenā zirdziņa aizmugure

Marta sākumā notika biedrības “Balvu rajona partnerība” biedru kopsapulce. Tajā apstiprināja ne vien gada darbības pārskatu, bet arī pieņēma lēmumu par biedrības nosaukuma maiņu. Kāds tam iemels un par ko diskutē partnerības biedri,- šo un vēl citus jautājumus centās uzzināt laikraksts.

Būsim atbildīgi!

Sestdien, 14.martā, lai efektīvāk ierobežotu “COVID-19”  izplatību Latvijā, valdība nolēma paplašināt piesardzības un drošības pasākumus ārkārtējās situācijas laikā. Ierobežojumi skars gan izglītības iestāžu darbu, gan pulcēšanos publiskās vietās, pārvietošanos ārpus valsts robežām un citas jomas. Mūspusē atcelti visi pasākumi, tostarp daudzviet dievkalpojumi, kā arī 25.martā plānotie atceres brīži komunistiskā genocīda upuriem. Saistībā ar valstī izsludināto ārkārtas situāciju “Covid-19” vīrusa dēļ, p/a “San-Tex” uz laiku pārtrauc klientu apkalpošanu klātienē Bērzpils ielā 56, Balvos.

vadi

Veiksmes prognoze


.