1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
28-06-2024
Vārdadienas šodien: Imants, Ingars, Intars, Rimants

Izstādes iedvesmo ne tikai lasītājus

Baltinavas novada bibliotēkā skatāma Valentīnas Daukstes izstāde “Neīstie gobelēni jeb mazo kamolīšu gals”. Uz galda izkārtoti un apskatāmi arī koka meistara Vilhelma Laganovska darinājumi.

Paldies, ka esat!

Metot kautrību pie malas, palielīsimies, ka vadugunieši joprojām saņem apsveikumus un sirsnīgus vēlējumus laikraksta 70.dzimšanas dienā, ko nosvinējām 5.martā. Šonedēļ pēc ikgadējās īpašnieku sapulces mūs pārsteidza divas jaukas kundzes – Aiva Kraukle (foto - no kreisās) un Elvīra Birkova (foto – otrā no labās) no Gulbenes novada Lizuma pagasta, kuras pavēstīja, ka atvedušas trīs sirsnīgus sveicienus. Mūsuprāt, vislabākie sveicieni bija viņu pašu ierašanās ar pašcepto torti, kuru garnējusi Aivas māsa Vaira Briede. Zīmīgi, ka A.Kraukle ir labais gariņš Apsīšu Jēkaba muzejā “Kalaņģos", kur pērn ciemojās redakcijas kolektīvs. Savukārt Elvīra ir mūsu novadniece, kas ar “Vaduguni” uz ‘tu’ ir, kā pati smej, 70 gadus. Tāpat pārsteigumu sarūpēja balveniete Lucija Krilova (foto - otrā no kreisās), kura ir aktīva dažādu konkursu risinātāja. “18.februāra “Maģiskajos vārdos” divi atslēgvārdi no pieciem bija ‘torti’, ‘vajag’. Ko darīt? Nācu ciemos!” pieticīgi atklāja Lucija. PALDIES, lasītāji, ka esat!

 

Balsis iemēģina skolu kori

10.martā Balvu muižā notika skolēnu koru kopmēģinājums. Skolu kori uzsākuši intensīvu gatavošanos XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem 2020.gadā. Šie būs pirmie svētki, kas notiks atjaunotajā Mežaparka Lielajā estrādē.

Robežsargi izvērtē pagājušā gada rezultātus

Šo otrdien Valsts robežsardzes Viļakas pārvaldē notika svinīga sanāksme. Tajā izvērtēja Viļakas pārvaldes pagājušā gada darbības rezultātus, noteica prioritātes šim gadam, kā arī pasniedza apbalvojumus.

Izbraukā citam piederošu īpašumu

Kāds Balvu pilsētas iedzīvotājs regulāri saskaras ar nelūgtiem viesiem, kuri ar džipiem izbraukā viņam piederošo īpašumu Rugāju novadā. Pēdējā šāda cilvēku patvaļa notika pašā mēneša sākumā – 1.martā.

vadi

Veiksmes prognoze


.