1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
28-06-2024
Vārdadienas šodien: Imants, Ingars, Intars, Rimants

Kad gribas ar skaistumu dalīties...

Pagājušās darba nedēļas nogalē Balvu Mākslas skolā atklāja Marutas Raudes izstādi “Vienmēr maksimāli”, turklāt pirms atklāšanas skolas 12 audzēkņiem notika darbnīca, kurā  bija iespēja padarboties ar mākslinieces izveidotajiem zīmējumiem – dekoliem, veidojot savu krūzītes dizainu. Mākslas skolas direktores vietniece izglītības jomā Līga Bule mudināja audzēkņus radīt savu stāstu uz krūzītes.

“Anton, Anton, lūdzu, ne tik strauji!”

Baltinavā ļoti iemīļoti ir Ontana un Annes tēli no izrādes “Ontans i Anne”, tādēļ amatierteātra “Palādas” 20 gadu jubilejas pasākumā joku ainas no dzīves izspēlēja pat vairākas Annes un Ontani. Turklāt nevis amatierteātra aktieri, bet Baltinavas jauktā kora, etnogrāfiskā ansambļa un sieviešu vokālā ansambļa dalībnieki.

Dzimšanas dienu nosvin ar koncertu

Aizvadītajā nedēļas nogalē 15 gadu jubileju svinēja senioru koris “Pīlādzis”, ko visu šo laiku vada kora mākslinieciskā vadītāja un diriģente Liene Akmeņkalne, bet pavadījumu spēlē koncertmeistars Viktors Bormanis. Svinību reizē neizpalika skanīgs koncerts Balvu muižas zālē, sirsnīgi apsveikuma vārdi, kā arī dāvanas un ziedi.

“Lūk, tribīnes ir pilnas!”

Pirms nedēļas Balvu pamatskolas sporta zālē spēkiem mērojās jaunizveidotas futbola zvaigžņu komandas “Baltie bumbotāji” un “Sarkanie snaiperi”, lai labdarības spēlē, vācot ziedojumus, atbalstītu Balvu teritoriālo invalīdu biedrību. Zīmīgi, ka zvaigžņu komandām izdevās savākt EUR 300 skaidrā naudā, dāvanu kartes 200 eiro vērtībā, kā arī dažādu sporta inventāru un rotaļlietas.

Baltinavas amatierteātris “Palādas”’ svin 20 gadu jubileju

Baltinavas amatierteātris “Palādas” iesoļojis jaunības pilnbriedā. Sestdien, 18.janvārī, Baltinavas kultūras namā teātris kopā ar saviem skatītājiem svinēja 20 gadu jubileju. Turklāt zīmīgā gadā, kas sakrīt ar amatierteātra jubilejas gadu, un zīmīgā dienā, kad pusnaktī ņemtajam ūdenim, kā stāsta, piemīt dziednieciskas īpašības. Vai palādieši pusnaktī meklēja dziedniecisko ūdeni, vai veldzējās ar kādu citu dzērienu, pagaidām ziņu nav. Taču par oficiālo pasākuma daļu zinām stāstīt!

vadi

Veiksmes prognoze


.