1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
02-07-2024
Vārdadienas šodien: Benita, Everita, Verita

Kad gleznas top ar adatu

“Izšūšana krustdūrienā ir daudzu pozitīvu lietu apvienojums – tas ir vaļasprieks, hobijs, lielisks veids, kā nomierināt nervus, bauda un arī brīvā laika pavadīšana. Var teikt, ka esmu izaugusi starp diegiem, dzijām, cimdiem, lakatiem un dažāda veida rokdarbiem, jo mana mamma savulaik strādāja “Daiļradē”,” teic balveniete Zaiga Lāpāne.

Jehovas liecinieki atsāk apmeklēt dzīvesvietas

Pēc divarpus gadu pārtraukuma, no 1.septembra Jehovas liecinieki visā pasaulē, tajā skaitā Latvijā un arī Balvu novadā, atsākuši to savas darbības aspektu, kas bija viņu vizītkarte – apmeklēt cilvēkus viņu dzīvesvietās.

“Rasas pērlēs” elektrību ražo saules paneļi

Kopš šī gada 4.jūlija pulksten 10.25 “Latgales Reģionālajā atbalsta centrā  “Rasas pērles” elektrību ražo saules paneļi, kas uzstādīti uz centra galvenās ēkas jumta. Tagad “Rasas pērlēs” apsilda ēku, silda ūdeni, mazgā veļu, to gludina, gatavo četras ēdienreizes un darbina visas citas sadzīvē nepieciešamās elektroierīces, izmantojot arī saules paneļu saražoto elektroenerģiju.

“Domāju, Krievijā daudziem pietiks prāta neiet uz kara komisariātu…”

VITĀLIJS MAĻUKS ir 24 gadus jauns ukrainis. Pirms Krievijas iebrukuma Ukrainā viņš dzīvoja parasta pilsoņa dzīvi Ternopolē – valsts rietumos. Tagad jaunā vīrieša ikdiena apgriezusies kājām gaisā. Vitālijs nesen atgriezās no frontes priekšējām līnijām, lai atvilktu elpu un kaut nedaudz atgūtos no pieredzētā. Laika atpūtai nebija daudz – piecas dienas. Jau tagad, kad lasāt šo rakstu, Vitālijam atkal rokās ierocis, viņš nomainījis un devis iespēju atpūsties saviem biedriem, bet pats jau atgriezies savas armijas priekšējās rindās, lai turpinātu aizstāvēt dzimteni.

Pusstundā apkārt Balvu ezeram

Sestdien Balvu pilsētas parkā nu jau tradicionālajā pasākumā “Skrējiens un nūjošana apkārt Balvu ezeram 2022” dažādās vecuma grupās startēja 78 sportisti. Visātrāk lielo distanci paveica Salvis Gruševs, kuram bija nepieciešamas 32,52 minūtes, lai apskrietu apkārt Balvu ezeram.

vadi

Veiksmes prognoze


.