1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
02-07-2024
Vārdadienas šodien: Benita, Everita, Verita

Ar labām domām un ticību

Ukrainas karavīri saņems sūtījumu arī no Balviem. Tie būs ap 250 kvadrātmetru maskēšanās tīkla un vēl čaklu roku adītas vīriešu zeķes. Jau vairākas dienas Balvu Kultūras un atpūtas centra zālē iedzīvotāji bez īpaša aicinājuma nāk un darbojas, lai dotu kaut nelielu artavu savas palīdzības valstij, ko plosa karš.

Uz laiku slēdz Viļakas pontonu tiltu

Kopš pagājušās nedēļas uz laiku slēgts pontu tilts Viļakā, kas ved uz ezera salu. Šāds lēmums pieņemts, domājot par apmeklētāju drošību.

Mēs gribam mājās!

Otrdiena, 8.marts, par īstu pārbaudījumu izvērtās trīs ukrainietēm – Ludmilai, Milai un Nadeždai. Agrā rīta stundā viņas izbrauca no Maskavas, lai dotos uz Terehovas robežpunktu, bet vēlā vakarā pirmo reizi spēra soļus uz Latvijas zemes. Sieviešu sirdis gan gavilēja, gan bailēs strauji pukstēja, jo sapnis par nokļūšanu mājās Ukrainā ar katru stundu kļuva arvien reālāks. Bet vēl lielāka svētlaime viņas pārņēma, kad pusnakts stundā pēc nogurdinošā ceļa varēja atlaisties Balvu novada pašvaldības sarūpētajās mīkstajās gultās, silti izkurinātā istabā – Viduču pamatskolā Medņevā.

Pārtraukta sadarbība ar Krieviju un Baltkrieviju

Turpinoties Krievijas militārajai agresijai pret Ukrainu, gan starpvalstu, gan arī pašvaldību līmenī visā pasaulē dažādās sfērās tiek ierobežota vai pilnībā pārtraukta sadarbība ar Krievijas Federāciju un Baltkrievijas Republiku.

Viņi dzīvo un cer…

Notikumi Ukrainā nespēj atstāt vienaldzīgu nevienu. Cilvēki lasa ziņas, skatās televīziju un sociālos portālus, apspriež tur redzēto, debatē un izsaka viedokļus. Taču emocionāli vissmagāk šobrīd klājas mūsējiem, kuru radinieki dzīvo kara skartajā un vēl neskartajā Ukrainas teritorijā. Viņi visi kā viens atzīst,- neziņa ir visbiedējošākā, tāpēc nav izstāstāms, cik mierīga sajūta sirdī iestājas pēc tam, kad telefona klausules otrā galā atskan tuvinieka balss…

Juristi
vadi

Veiksmes prognoze


.