1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
01-07-2024
Vārdadienas šodien: Halina, Ilvars, Lauma

Var dziedāt no rīta līdz vēlam vakaram

Valsts Kultūrkapitāla fonda padome aizvadītā gada 17.decembra sēdē piešķīra mūža stipendijas izciliem kultūras un mākslas darbiniekiem par mūža ieguldījumu kultūras un mākslas attīstībā. No 2021.gada janvāra šīs mūža stipendijas saņems arī Medņevas etnogrāfiskā ansambļa un garīgo dziesmu dziedātāja Malvīne Ločmele un Balvu Tautas teātra režisore Vaira Resne. Šoreiz uzrunājām Malvīni Ločmeli.

Laimīgu Jauno 2021.gadu!

Laimīgu Jauno 2021.gadu!

Turpinās “Depo” ugunsgrēka seku likvidēšana

Pagājušas nepilnas divas nedēļas, kopš lielveikalā “Depo” Rēzeknē izcēlās ugunsgrēks. Tā dzēšanas un seku likvidēšanas darbos piedalījās arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Balvu daļas un Tilžas posteņa ugunsdzēsēji glābēji. Daudzu iecienītajā mājas, dārza un remonta preču veikalā ikdienā strādāja arī vairāki mūspuses iedzīvotāji.

Atgriezies “Matīšos”, lai paliktu

Covid-19 laikā Šķilbēnos parādījies vairāk jaunu cilvēku nekā ierasts,- vai nu kāds, kuram nav darba, atbraucis padzīvoties pie vecākiem, vai devies pašizolācijā, vai vienkārši strādā attālināti. Taču iedzīvotāju Šķilbēnu centrā paliek aizvien mazāk. Ir arī tukšas mājas. “Iedzīvotāju paliek aizvien mazāk un mazāk. Prombraukšana tomēr ir lielāka nekā atpakaļ braukšana vai palikšana,” saka MATĪSS PUŽULS, kura ģimene Šķilbēnu centrā apmetusies uz palikšanu un atjauno vectēva māju.

Pārsteidz, izpušķojot eglīti slimnīcas pagalmā

17.decembra ziemai neraksturīgi lietainajā dienā, lai padarītu mediķu ikdienu kaut nedaudz gaišāku un priecīgāku, Balvu Bērnu un jauniešu centra (BBJC) jaunieši kopā ar slimnīcas tehnisko personālu steidza izpušķot Rīgas Rīdzenes Rotary kluba dāvāto svētku eglīti Balvu slimnīcas pagalmā. Medicīnas iestādes pārstāvjiem jaunieši pasniedza arī savu - Bērnu nodaļas personālam domātu - dāvanu, bet akcijas noslēgumā turpat pie eglītes nobaudīja mediķu sarūpēto cienastu – karstu tēju un speķa pīrādziņus.

vadi

Veiksmes prognoze


.