1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
20-05-2024
Vārdadienas šodien: Salvis, Selva, Venta

Cer, ka "kovids" ļaus īstenot plānus

Kopš 8.oktobra pēc 10 dienu pašizolācijas un diviem negatīviem Covid-19 testiem darbu sācis Eiropas brīvprātīgais, 23 gadus vecais Markelian Hysa no Albānijas. Lai gan darbs ar jauniešiem viņam nav svešs, jo Albānijā viņš palīdzēja bērniem ar īpašām vajadzībām, šī būs Markeliana pirmā brīvprātīgā darba pieredze ārzemēs.

Pulksteņa rādītājus jāpagriež vienu stundu atpakaļ

Latvijā pāreja atpakaļ no vasaras laika notiks šī gada 25.oktobrī plkst. 04.00 (naktī no sestdienas uz svētdienu), pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

 

Rugājiete izcīna čempiones titulu

Oktobra sākums Rugāju novada vidusskolas 11.klases audzēknei Ditai Stivriņai paliks atmiņā uz visu mūžu. Kā nu ne, ja Dānijas pilsētā Nestvedā Atklātajā Eiropas čempionātā svarbumbu celšanā izcīnīta pirmā vieta klasiskajā divcīņā un pirmā vieta garā ciklā vingrinājumā.

Rudens gadatirdziņš ar pievienoto vērtību

Tilžēniešiem padomā labs un svētīgs darbs, ko viņi grasās darīt pavasarī. Proti, pagasta centrā ierīkot skaistu rožu dobi. Šim darbam jau sākuši gatavoties un par to runāja arī rudens gadatirdziņa laikā aizvadītās sestdienas rītā.

Ugunsdzēsēju glābēju mācības Balvos

Pagājušajā ceturtdienā Balvu Valsts ģimnāzijā notika Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Latgales reģiona brigādes Balvu daļas ugunsdzēsības praktiskās mācības. Mācībās piedalījās VUGD Balvu daļas, Gulbenes daļas, Viļakas un Tilžas posteņu ugunsdzēsēji glābēji. Šo praktisko mācību mērķis bija pārbaudīt ugunsdzēsēju glābēju iemaņas, kā arī praktizēties ugunsgrēku dzēšanas un glābšanas darbu vadīšanā un veikšanā ražošanas ēkās. Jāpiebilst, ka VUGD pirms mācībām aicināja iedzīvotājus nesatraukties, ja redzama ugunsdzēsības transporta kustība Balvos un ugunsdzēsēju glābēju darbošanās ģimnāzijas teritorijā. VUGD atvainojas iedzīvotājiem par operatīvā transporta pārvietošanās radītajiem apgrūtinājumiem un iespējamo uztraukumu!

vadi

Veiksmes prognoze


.