1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
01-07-2024
Vārdadienas šodien: Imants, Ingars, Intars, Rimants

Glezno pēc sajūtām un emocijām

Balvu Centrālajā bibliotēkā bija skatāma Marutas Castrovas un viņas draugu gleznu izstāde “Apturēt mirkli”. 5.oktobrī, savā dzimšanas dienā, viņa aicināja visus uz izstādes noslēgumu kopā ar mūzikas terapeiti Ivetu Škrabu.

Dejas izaicinājums Vīksnā

Šonedēļ Vīksnas tautas namā pulcējās dažādu paaudžu cilvēki, lai pieņemtu simbolisku dejas izaicinājumu #JerusalemaDanceChallenge, kas sociālajos tīklos guvis lielu atsaucību. Tautas nama vadītāja Ligita Kacēna neslēpa prieku par kuplo interesentu pulku, uzsverot, ka deja joprojām ir cieņā, turklāt tā raisa pozitīvas emocijas un kopā būšanas prieku.

Vientuļu muitai - 30

1.oktobrī Valsts ieņēmumu dienesta Muitas pārvaldes Latgales muitas kontroles punktu daļas Muitas kontroles punktam (MKP) “Vientuļi” apritēja 30 gadu jubileja. Kā muitā aizvadīti šie gadi, kādas ir aktualitātes un izaicinājumi mūsdienās, saruna ar MKP “Vientuļi” muitas virsuzraugu VILMĀRU JAKUPĀNU.

Ugunsgrēkā Bērzkalnē iet bojā vīrietis

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) informē, ka šo trešdien pulksten 12.39 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Balvu novadu, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā (skat. foto). Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka deg ar ķieģeļiem apšūta koka vienstāva ēka 80 kvadrātmetru platībā. Degošajā ēkā atrada arī cilvēku, kurš bija gājis bojā. Pulksten 16.17 ugunsgrēku likvidēja.

Ar mums nekad nebūsi viens pats mājās!

Sākas abonēšanas kampaņa 2021.

vadi

Veiksmes prognoze


.