1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
28-06-2024
Vārdadienas šodien: Mareks, Tālivaldis

Afiša no 1. līdz 7. jūlijam

Balvos
No 5. līdz 7. jūlijam Balvos norisināsies VII Starptautiskais klasiskās dramaturģijas festivāls “Ķiršu dārzs”, kurā pulcēsies amatierteātru kolektīvi no visas Latvijas, skatītājiem piedāvājot klasiskus iestudējumus un mūsdienīgāku repertuāru.
20.jūlijā plkst. 19.00 Balvu pilsētas estrādē norisināsies līdz šim vēl nebijis lielkoncerts “Leijerkastnieku dziesmas”, uz skatuves pulcinot populārus mūziķus, dziedātājus, aktierus un grupas. Koncertā piedalīsies: Žoržs Siksna, Artis Robežnieks, Juris Hiršs, Edgars Pujāts, Andris Daņiļenko, Juris Ostrovskis, “Vēja runa”, Tihovsku ģimene un daudzi citi mākslinieki, par pavadījumu rūpēsies mūziķu grupa Anatolija Livčas vadībā. Ieejas maksa –  pirmās 1000 biļetes par EUR 10, pēc tam –  EUR 12, bet pasākuma dienā –  EUR 15 (biļetes “Biļešu paradīzes” kasēs).
Pēc koncerta plkst. 23.00 norisināsies zaļumballe, kurā Žoržs Siksna un grupa “Vēja runa” priecēs ar saviem populārākajiem hitiem. Ieejas maksa – EUR 5.

Baltinavā
Baltinavas muzejā izstāde “Karotītes – ceļojumu vizītkarte”. Tikšanās ar kolekcionāri Indru Keišu.
Baltinavas muzejā izstāde no cikla “Iepazīsim Balvu novada pagastus!” (Rugāju pagasts).
Līdz 1.novembrim Baltinavas kultūras namā fotogalerijas “Mana Baltinava” veidošana ar iedzīvotāju iesaistīšanu fotomirkļu tveršanā. Iemūžiniet savus “baltos” mirkļus un parādiet tos citiem, piedaloties fotogalerijas veidošanā! Nolikums – http://tinyurl.com/fotogalerija-baltinava.

Balvu pagastā
Naudaskalna tautas namā Zinta Purena gleznu izstāde “Pavasari gaidot”. Aplūkojama darbdienās no 9.00 līdz 12.00.
28.jūnijā plkst. 20.00 Naudaskalna tautas namā starpnovadu vokālo ansambļu sadziedāšanās “Dziesma vasarai – 2024”. Piedalās vokālie ansambļi no Balvu, Alūksnes, Smiltenes un Kārsavas novadiem.

Briežuciemā
Tautas namā skatāma rokdarbu darbnīcas “Atspole” dalībnieču darbu izstāde “Džinsu otrā dzīve”. Darbus var apskatīt un arī iegādāties, iepriekš sazinoties pa tālr. 25444621.
29.jūnijā plkst. 10.00 Pēterdienas pļaušanas sacensības ar rokas izkaptīm, pulcēšanās pie tautas nama.  Aicinām arī tos, kuri vēlas apgūt šīs prasmes un pamatiemaņas, kā arī līdzjutējus. Pļāvējiem jābūt līdzi savai izkaptij.
12.jūlijā plkst. 20.00 tautas namā ar koncertizrādi “Dzied, spēlē un stāsta jokus brālēni Jarāni” viesosies brālēni – Jānis no Latvijas un Viktors no Sibīrijas. Ieejas maksa – EUR 5 (vietas var rezervēt iepriekš, zvanot pa tālr. 25444621 (Zita).

Krišjāņos
29.jūnijā Krišjāņu pagasta svētki “Līgojam pa Pēteriem”. Plkst. 10.00  “Dažādu labumu andele”. Plkst. 12.00 svētku atklāšanas pasākums. Plkst. 14.00 pie tautas nama darbosies “Radošuma studija”. Plkst. 18.00 gaidīsim stāstniekus un teicējus uz gadskārtējo saietu “Citi zina labāk” un grāmatas atklāšanas pasākumu.
29.jūnijā plkst. 20.00 tautas namā    Tautas muzikantu un kapelu saspēle “Re, kur muzikanti spēlē”.
No 29.jūnija līdz 31.jūlijam tautas namā lūdzam izstādē “Mūsu Vērtību Spēks”, kas atklāj Krišjāņu pagasta dvēseli caur deviņām būtiskām vērtībām. Šī izstāde ir Lāsmas Liepiņas personīgais veltījums dzimtajam Krišjāņu pagastam, kas dziļi iesakņojies viņas sirdī. Ar lepnumu viņa prezentē izsmalcinātus darbus, kas simbolizē kopienas pamatus: ģimeni, sadarbību, tradīcijas, drosmi, viesmīlību, kultūru, pašpietiekamību, kopienas līdzdalību un saikni ar dabu. Katrs darbs ir rūpīgi dizainēts, lai atspoguļotu šo vērtību spēku un nozīmi ikdienas dzīvē. 

Rugājos
28.jūnijā plkst. 18.00 Rugāju parka estrādē “Pēterdienas danču vakars” kopā ar tautas muzikantiem no tuvākas un tālākas apkaimes. Ieejas maksa –  ziedojums EUR 3. Uz estrādes būs galdiņi.

12. – 13.jūlijā svētku dienas Rugājos!
12.jūlijā plkst. 13.00 Rugāju parkā Bērnības svētku svinībās ielūdzam 2019.gadā dzimušos bērniņus, kurus mīļi sagaidīs Rūķenīte Notiņa. Vēlama pieteikšanās līdz 8.jūlijam pa tālr. 28284855.
13.jūlijā no plkst. 13.00 Rugāju parkā aktivitātes visai ģimenei. 4    Piepūšamās atrakcijas (par brīvu). 4    Sportiskas aktivitātes. 4 Vizināšanās ar ponijiem (par maksu). 4 Varēs iegādāties popkornu, cukurvati, saldējumus un kokteiļus. 4    Mājražotāju un amatnieku tirdziņš (aicināti pieteikties tirgoties gribētāji līdz 10.jūlijam pa tālr. 28284855)
13.jūlijā plkst. 20.00 Rugāju parkā Jaunības svētkus aicināti svinēt 2006.gadā dzimušie jaunieši. Vēlama pieteikšanās līdz 8.jūlijam pa tālr. 28284855.
13.jūlijā plkst. 22.00 Rugāju parkā  zaļumballe kopā ar grupu “Kamēr jauni”. Ieeja līdz plkst. 23.00 – EUR 5, pēc plklst. 23.00  – EUR 7. Darbosies kafejnīca “Škladi burgers”.

Tilžā
28.jūnijā plkst. 20.00 Kultūras un vēstures nama dārzā amatierteātris “Melnais kaķis” ar A.Grīnieces iestudējumu “Līgošanas nerātnības”. Režisore V.Kaļāne. Ieejas maksa –  EUR 2,50.

Upītē
29.jūnijā plkst. 20.00 tautas namā koris “Apkārt Latvijai” ielūdz uz koncertu “Visapkārt zeme zied”. Diriģente  Jolanta Skustene, koncertmeistars Dāvis Beiters, saksofoniste Līva Paleja.

Viļakā
Viļakas muzejā jauna muzeja ekspozīcija “Viļakas apkārtne vēstures līkločos”.
 Viļakas muzejā  izstāde “Dzelzceļš un tā nozīme Viļakas apkārtnē” sadarbībā ar Latvijas Dzelzceļa vēstures muzeju.
30.jūnijā plkst. 12.00 Viļakas vissvētās Jēzus Sirds Romas katoļu baznīcā koris “Apkārt Latvijai” ielūdz uz koncertu “Visapkārt zeme zied”. Diriģente  Jolanta Skustene, koncertmeistars Dāvis Beiters, saksofoniste Līva Paleja.

Afiša

  • Afiša no 1. līdz 7. jūlijam

    (Afiša)

    BalvosNo 5. līdz 7. jūlijam Balvos norisināsies VII Starptautiskais klasiskās dramaturģijas festivāls “Ķiršu dārzs”, kurā pulcēsies amatierteātru kolektīvi no visas Latvijas, skatītājiem piedāvājot klasiskus iestudējumus un mūsdienīgāku...

  • Afiša no 24. līdz 30.jūnijam

    (Afiša)

    BalvosNo 5. līdz 7. jūlijam Balvos norisināsies VII Starptautiskais klasiskās dramaturģijas festivāls “Ķiršu dārzs”, kurā pulcēsies amatierteātru kolektīvi no visas Latvijas, skatītājiem piedāvājot klasiskus iestudējumus un mūsdienīgāku...

  • Afiša no 17. līdz 23.jūnijam

    (Afiša)

    14. jūnijs Balvu novadāBalvos14.jūnijā  plkst. 11.00 Balvu Novada muzejā “Vēl šodien atmiņā dus sliedes… ” tikšanās ar Latvijas politiski represēto apvienības Balvu novada nodaļas biedriem.  Ziedu nolikšana un svecīšu aizdegšana pie pieminekļa Abrenes...

  • Afiša ar 7.jūniju (2024.g.)

    (Afiša)

    14.jūnijs Balvu novadāBalvos14.jūnijā plkst. 11.00 Balvu Novada muzejā “Vēl šodien atmiņā dus sliedes… ” tikšanās ar Latvijas politiski represēto apvienības Balvu novada nodaļas biedriem. Ziedu nolikšana un svecīšu aizdegšana pie pieminekļa Abrenes...

  • Afiša ar 31.maiju (2024.g.)

    (Afiša)

    BalvosNo 1. līdz 2.jūnijam Balvu novadā norisināsies VI Starptautiskais tautu deju festivāls “EIMA, EIMA”, kurā šogad padalīsies viesu kolektīvi no Igaunijas, Lietuvas, Jelgavas un Gulbenes, kā arī 12 Balvu novada kolektīvi.1.jūnijā festivāls iedzīvotājus un...

  • Afiša ar 24.maiju (2024.g.)

    (Afiša)

    BalvosLīdz 31.maijam Balvu Kultūras un atpūtas centra teātra zālē skatāma rokdarbnieču pulciņa “Mežģis” rokdarbu izstāde. No 1. līdz 2.jūnijam Balvu novadā norisināsies VI Starptautiskais tautu deju festivāls “EIMA, EIMA”, kurā šogad padalīsies viesu...

  • Afiša ar 17.maiju (2024.g.)

    (Afiša)

    BalvosLīdz 31.maijam Balvu Kultūras un atpūtas centra teātra zālē skatāma rokdarbnieču pulciņa “Mežģis” rokdarbu izstāde. 18.maijā autoorientēšanās sacensības “Prieka tūre”. Piedalīties aicinātas komandas no Latvijas Republikas un kaimiņvalstīm....

  • Afiša ar 10.maiju (2024.g.)

    (Afiša)

    BalvosBalvu Kultūras un atpūtas centra 2.stāvā līdz 15.maijam Ināras Cines (dzim. Puka) gleznu izstāde.Starptautiskā klasiskās dramaturģijas amatierteātru festivāla “Ķiršu dārzs” laikā aicinājums piedalīties radošo darbu izstādē -– ĶIRŠU LIETUS “KIRŠU...

  • Afiša ar 3.maiju (2024.g.)

    (Afiša)

    Balvu Novada muzejāLīdz 9.maijam skatāma Pētera Džigura 80. jubilejas darbu izstāde “Grafika”. BalvosBalvu Kultūras un atpūtas centra 2.stāvā līdz 15.maijam Ināras Cines (dzim. Puka) gleznu izstāde.5.maijā plkst. 15.00 kultūras namā ikviens...

  • Afiša ar 26.aprīli (2024.g.)

    (Afiša)

      Tradicionālajā pasākumā  “Satiec savu meistaru!”  27. un  28.aprīlī ikvienam interesentam dota iespēja satikt savas jomas meistarus Balvu novadā un uzzināt par viņu zināšanām un prasmēm, kas saglabātas un pārmantotas no paaudzes paaudzē! Sīkāku informāciju...

vadi

Veiksmes prognoze


.