1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
28-06-2024
Vārdadienas šodien: Mareks, Tālivaldis

Rakstos

Aicina pieteikties dalībai čempionātā

Līdz 1.jūlijam interesenti, kuri vēlas piedalīties Balvu novada čempionātā tenisā, aicināti pieteikties pa tālruni 29432008.

Aicina skolās vairāk sportot

Aptuveni pirms nedēļas interneta vietnē “Manabalss.lv” iesniegta iniciatīva ar rosinājumu skolās ieviest ikdienas sporta un veselības stundas. Pašlaik spēkā esošie Ministru kabineta noteikumi nosaka, ka izglītības iestādes katru nedēļu plāno trīs sporta un veselības stundas. Iniciatīvas iesniedzējs Jānis Vanags skaidro: “Lai risinātu zemās fiziskās aktivitātes radītās problēmas, piedāvāju ieviest ikdienas sporta un veselības stundas visās Latvijas skolās – katram skolēnam reizi dienā sporta un veselības nodarbība. Lai nesamazinātu citu mācību priekšmetu stundu skaitu, piedāvāju mainīt esošo kārtību, kur sporta un veselības nodarbības ir iekļautas standarta mācību slodzi veidojošo priekšmetu sarakstā. Rosinu sporta un veselības stundas neiekļaut šajā slodzes uzskaitē un nodrošināt tās katru dienu ārpus slodzes uzskaitījuma, jo fiziskās aktivitātes mentāli un kognitīvi nenogurdinās skolēnus, bet tieši pretēji  –  uzlabos skolēnu mentālo veselību, koncentrēšanās un kognitīvās spējas, veicinās labsajūtu un akadēmiskos sasniegumus.”

12.jūnijā sāksies pludmales volejbola sezona

 

No 12.jūnija līdz 7.augustam norisināsies Balvu novada 2024.gada atklātais čempionāts pludmales volejbolā. Pirmais posms: 12.jūnijā plkst. 18.00 Balvu pludmales volejbola laukumos.

 

Vectilžā cīkstēsies futbolisti

1.jūnijā plkst. 10.00 notiks Vectilžas kausa izcīņas sacensības futbolā.

Atkal futbols Balvos

 

25.maijā plkst. 14.00 Balvu pilsētas stadionā sacentīsies futbola komanda “Balvi” ar futbola klubu “Krāslava/Daugavpils-2”.

 

vadi

Veiksmes prognoze


.