1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
23-04-2024
Vārdadienas šodien: Georgs, Jurģis, Juris

Uz skatuves – tikai vīrieši

 

 

14.februārī Rekovas kultūras centrā daiļā dzimuma pārstāves priecēja vīrieši. Kultūras darba organizatore Kristīna Lapsa zināja teikt, ka tā ir pirmā reize, kad uz skatuves kāpa tikai stiprā dzimuma pārstāvji. “Pasākumu pārcēlām uz Valentīndienu, jo 8.marta priekšvakarā sākas gavēnis, kad vajadzētu atturēties no lustīgiem pasākumiem,” viņa paskaidroja.


Pārsteidz dakteris. Pirms pasākuma “Ielūdz Vaļuks!” Šķilbēnu puses sievas pārrunāja, kādi pārsteigumi ir sagaidāmi. “Noteikti uzstāsies dakteris Andris Spridzāns,” viņas prognozēja un nekļūdījās, jo dakteris dziedāja, spēlēja ģitāru un pat mutes harmonikas.

Zuzanna. Aldis Slišāns iejutās Zuzannas lomā, kas izraisīja neviltotus skatītāju smieklus.

Viesmākslinieks. Pasākumā kopā ar vietējiem pašdarbniekiem uzstājās arī vienīgais viesmākslinieks - Normunds Orlovs no Viļakas.

No visas sirds! Māra Pužula un Viļa Cibuļa solo dziedājums ģitāristu pavadījumā izpelnījās visvētrainākos aplausus. “Viņi mūs aizkustināja līdz sirds dziļumiem,” atzina dāmas.

“Ielūdz Vaļuks!” Vaļuka lomā iejutās Raimonds Logins (foto - no kreisās), kurš kopā ar Jezupu jeb Māri Pužulu sprieda par vīriešu un sieviešu, tā teikt, mijiedarbību. “Meklējot laimi, sanāk dabūt pieredzi,” prātoja Vaļuks.


Nervus kutinošs priekšnesums. Šķilbēnu pagasta kultūras centra “Rekova” jauniešu deju kolektīva “Bitīt’ matos” puiši demonstrēja enerģiskus deju soļus.

Uzstājas jaunākā paaudze. Bērnu moderno deju grupas “Lāči” (vadītāja Inese Lāce) puiši izdejoja meksikāņu deju pierādot, ka arī puikas ne par mata tiesu neatpaliek no gados vecākiem vīriem.

Kur dzīvo visskaistākās meitenes? Rekovas jauktā kora “Viola” vīri dāmām veltīja sirdi plosošas dziesmas. Juris Golubevs (foto - pirmais no kreisās), tāpat kā viņa kolēģi, nešaubās, ka visskaistākās meitenes dzīvo Latgalē - Upītē, Rekovā, Šķilbēnos.

“Mūsu ir pamaz!” Vilis Cibulis, jautāts, kā pirms pasākuma jūtas ģitāristi, atklāja, ka ir nedaudz nobažījies: “Mūsu ir pamaz, jo no 60 ģitāristiem uzstāsies tikai trešā daļa.”  Lūgts komentēt, kā vērtē Valentīndienas svinēšanu Latvijā, V.Cibulis atsmēja, ka viņam gona (pietiek – no aut.) ar 8.martu.


Pasākums, veltīts dāmām. Šķilbēnu puses pašdarbnieki pierādīja, ka ne tikai spēj pārsteigt, bet arī pārsteidz savas otrās pusītes. Jāpiebilst, ka jau šo sestdien Rekavā notiks vēl viens vērienīgs pasākums, kurā nominēs “Mis un Misters Viļaka 2014”.   

Reportāžas

vadi

Veiksmes prognoze


.