1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
23-04-2024
Vārdadienas šodien: Georgs, Jurģis, Juris

Kolektīvā draiskošanās Rugājos

 

Pagājusī sestdiena lustīgi aizritēja Rugāju parkā, kur interesenti kopīgi baudīja ziemas priekus. Rugāju novada Kultūras nodaļas vadītāja Gunta Grigāne pirms pasākuma atzina, ka gaida lielus un mazus uz kolektīvu padraiskošanos. “Kopā vienmēr ir jautrāk – lai mums izdodas sajust ziemas elpu un būt baltiem un tīriem kā sniegs!” viņa vēlēja.


Nobauda tēju. Jānis Pērkons labprāt nobaudīja karstu tēju. Viņa māsa Santa Pērkone zināja teikt, ka Jānis jau ir liels puika. Kā nu ne, ja 2.martā viņš svinēs 4.dzimšanas dienu!

Slīd labi. Septiņgadīgais Aleksis Galkins zināja stāstīt, ka ragaviņas slīd labi.


Pie ugunskura. Ziemas prieku baudītāji ne tikai kārtīgi izvizinājās, bet arī vēl vairāk sadraudzējās. Pie ugunskura neizpalika joki un uz kalna pārdzīvotā apspriešana.     


Garšīgs pīrādziņš. Pēc kārtīgas izvizināšanās pa kalnu neizpalika tēja un pīrādziņi. Samanta Sproģe (7 gadi) neslēpa sajūtu par iespēju pabūt kopā ar vienaudžiem, kā arī nobaudīt pīrādziņus pie ugunskura.


Iestumj trīsvietīgās ragavas. Andris Sņegovs veltīja, kā pats smej, divus nepilnus vakarus, lai uzbūvētu savdabīgas ragaviņas meitām Miai Mišelai (2 gadi), Martai Felicitai (8 gadi) un dēlam Neo Markusam (6 gadi). Andris ar sievu Daci izvizināja gan savas atvasītes, gan ļāva arī citiem bērniem izbaudīt trīsvietīgo ragaviņu jaukumus.


Brauc ar snovbordu. Sešgadīgais Rinalds Dobrovoļskis iemēģināja braukšanas prasmes pat ar snovbordu. Jāpiebilst, ka viņš aktīvi vizinājās arī ar stūrējamām ragaviņām. Izrādās, Ziemassvētkos viņš dāvanā saņēmis ragavas bez stūres. “Pēc Jaungada Ziemassvētku vecītis kļūdu laboja – atnesa īstās,” paskaidroja Rinalds.


Kopā ar tēti. Kaspars Bogdans no Skujetniekiem baudīt ziemas priekus Rugājos ieradās kopā ar trīs bērniem. Kā pirmo viņš izvizināja trīsgadīgo Madariņu. Jautāts, kas mudinājis atbraukt uz kalnu, Kaspars uzsvēra, ka vislabākā atpūta ir brīvā dabā.


Kopā ar mazmeitiņu. Gunta Grigāne apliecināja, ka arī vecmammām patīk gan vizināties ar ragaviņām, gan velties no kalna. Viņas mazmeitiņa Rūta Drande no Rīgas sprieda, ka brīvdiena pavadīta lietderīgi. Jāpiebilst, ka meitenīte pavisam drīz svinēs 4.dzimšanas dienu.


Gardi! Sešgadīgais Mareks Galkins nobaudīja pīrādziņus, bet viņa tētis Sergejs sprieda, ka pasākums izdevās, jo kolektīvai atpūtai ir pavisam cita vērtība, salīdzinot ar to, ja viņš uz kalnu būtu atnācis tikai kopā ar dēlu.


Eņģeļi sniegā. Kamēr bērni vizinājās ar ragaviņām, Rugāju novada kultūras pasākumu organizatore Santa Pērkone (foto no kreisās) kopā ar draudzeni veidoja eņģeļus sniegā.

Reportāžas

vadi

Veiksmes prognoze


.