1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
28-03-2024
Vārdadienas šodien: Ginta, Gunda, Gunta

Redaktoru klubiņa aktivitātes 2005. gadā

 

Ieguvēji. Projekta izvērtēšanas seminārā jaunieši izveidoja sirds formu. Jā, mēs bijām mazliet iemīlējušies viens otrā: mums bija tik daudz kopīgu emociju un arvien būs daudz atmiņu un tēmu, par ko runāt. Mēs esam ieguvēji.

Jūlijs. Latgales Attīstības aģentūra apstiprina projektu “Latgaliskais Balvu rajonā”. Ls 700. Projekts veiksmīgi īstenot, tā rezultāts – sienas pārliekamais kalendārs 2006. gadam.

Oktobris. Bērnu un ģimenes lietu ministrija apstiprina projektu “Jauno žurnālistu spraigā skola Balvos: mācās, pēta, analizē, vērtē”. Ls 1845. Projekta ietvaros notiek skolēnu apmācība laikraksta “Vaduguns” redakcijā, diskusiju cikls par jauniešiem aktuālām tēmām – veselību, brīvo laiku, kā arī izglītība sun nodarbinātības saikni. Projekta laikā iznāk skolu avīzes, notiek pētījums “Es dzīvoju. Es uztraucos. Es priecājos.”.

Noturēsim Balvus! Jaunieši, kas mācījās foto žurnālistikas grupā, veidoja dažādas grupu bildes. Lūk, viena no tām.

Novembris. Bērnu un ģimenes lietu ministrija apstiprina projektu “Lepns, ka no Balviem. Lepns, ka no Latgales.”, piešķirot finansējumu - Ls 5782. Projekta laikā notiek latgalisko saukļu un eseju konkurss, koncerts “Lepns, ka no Balviem. Lepns, ka no Latgales.”, tiek izdoti kabatas kalendāriņi 3000 eksemplāru tirāžā, kā arī izveidota filma „Lepns, ka no Balviem. Lepns, ka no Latgales”.

Ir gandrīz katram. Kabatas kalendāriņus 2006.gadam saņēma visas rajona vidusskolas. Projekta dalībnieki, kas izplatīja kalendāriņus skolās, atzīst, ka tie bija pieprasīti – kalendāriņus izmanto arī kā grāmatzīmes un nav manīts, ak tie mētātos nevienam nevajadzīgi, kā tas reizēm agdās ar dažādiem prezentācijas materiāliem.

vadi

Veiksmes prognoze


.

Vaduguns Vēsture