1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
18-04-2024
Vārdadienas šodien: Jadviga, Laura

Rakstos

Viļakas pārvalde izcīna trešo vietu

16.septembrī, turpinoties Valsts robežsardzes 2016.gada spartakiādei, Valsts robežsardzes koledžas Lauku mācību centrā “Janapole” robežsargi sacentās vieglatlētikas krosā.
Valsts robežsardzes koledžas vadītāja palīdze VALENTĪNA TEREHOVA informē, ka robežsardzes teritoriālo pārvalžu un koledžas skrējēji veica vairākas distances: vīrieši – 3000 metrus, vīrieši-veterāni, sievietes un sievietes-veterānes – 1000 metrus. Par uzvarētāju individuālajā vērtējumā kļuva sportists, kurš pirmais veica distanci savā grupā. Savukārt komandu vērtējumā ieskaitīja trīs labākos rezultātus 3000 metru distancē un pa vienam labākajam rezultātam 1000 metru distancē vīriešiem-veterāniem un sieviešu grupā.
Komandu kopvērtējumā labus rezultātus uzrādīja arī Valsts robežsardzes Viļakas pārvaldes sportisti, kuri izcīnīja trešo vietu. Kā pastāstīja VRK vadītāja palīdze V.Terehova, mūsējo komandas panākumu kaldināja Viļakas pārvaldes robežsargi DAINIS RAZMINOVIČS, AGRIS CEKULIS, JĀNIS CIRCENS, OSKARS RUPAINIS, VOLDEMĀRS ŠIMANOVSKIS, kā arī daiļā dzimuma pārstāves LAURA VAIVODE UN SANTA PROLE. Jāpiebilst, ka individuāli teicami startēja S.Prole, kura sieviešu grupā triumfēja un izcīnīja 1.vietu!

vadi

Veiksmes prognoze


.