1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
26-04-2024
Vārdadienas šodien: Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Rakstos

“Kādēļ nestrādā lifts?”

Tirdzniecības centrs “Planēta” Balvos ir lielākais un vienīgais šāda veida centrs pilsētā. Tomēr, to apmeklējot māmiņām ar bērnu ratiņiem vai cilvēkiem ratiņkrēslos, tirdzniecības centra telpas var sagādāt nepatīkamu pārsteigumu.
Laikraksta “Vaduguns” redakcija saņēma kādas jaunās māmiņas vēstuli, kurā sieviete jautā, kādēļ tirdzniecības centrā “Planēta” nestrādā lifts. “Vēlos noskaidrot, kādēļ jau vairākus mēnešus (no pavasara) tirdzniecības centrā nestrādā lifts? Es kā jaunā māmiņa nevaru ar bērna ratiņiem tikt ne uz vienu otrā stāva veikalu. Vai tiešām neviens nav atbildīgs, lai liftu salabotu un arī jaunās māmiņas un cilvēki ratiņkrēslos varētu nokļūt otrā stāva veikalos?” jautā sieviete.
Tirdzniecības centra “Planēta” pārvaldnieks AINĀRS SUPE atzina, ka lifts patiešām nedarbojas jau ilgāku laiku un tā ir problēma. “Tehnika ir tehnika. Jebkurā gadījumā nepieciešamā detaļa jau ir pasūtīta. Cerams, ka šodien (saruna notika pagājušajā piektdienā) atbrauks meistari un lifts atkal būs darba kārtībā,” pastāstīja tirdzniecības centra pārvaldnieks.

vadi

Veiksmes prognoze


.