1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
28-03-2024
Vārdadienas šodien: Ginta, Gunda, Gunta

Rakstos

Sistēma jūs brīdinās un aicinās būt uzmanīgiem

Vēji žāvē laukus un ceļus. Pavasara darbu gūzma jau pie durvīm, taču līdz ar tiem lauksaimnieki nedrīkst aizmirst arī svarīgus datumus. Ar 11.aprīli lauksaimnieki var pieteikties platību maksājumiem, iesniedzot vienoto iesniegumu. Pēdējā diena, kad šiem maksājumiem varēs pieteikties, ir 22.maijs, bet ar kavējuma sankciju - 15.jūnijs. Informāciju par jauninājumiem, esot Balvos, akcentēja Ziemeļaustrumu reģionālās lauksaimniecības pārvaldes speciālisti no Gulbenes.

Svarīgi zināt
* Pieteikties platību maksājumiem iespējams tikai LAD elektroniskajā pieteikšanās sistēmā, gluži tāpat, kā to jau darīja iepriekšējā gadā. Atgādina, ka par katru nokavēto dienu piemēros 1% atbalsta samazinājumu, ja platību maksājumus iesniegs pēc 22.maija.

* Iespējams, daudziem lauksaimniekiem nav pieejams dators ar interneta pieslēgumu, varbūt nav pietiekamu datorprasmju, lai varētu aizpildīt un iesniegt pieteikumu, tādēļ LAD platību iesniegumu pieņemšanas laikā būs organizētas klātienes konsultācijas. Konsultācijas par platību maksājumu pieprasījumu aizpildīšanu varēs saņemt katru dienu no 11.aprīļa līdz 22.maijam.

Balvos, Brīvības ielā 46 a, 2.stāvā no pulksten 9 līdz 16. Šo pakalpojumu sniegs arī LLKC konsultanti.

Baltinavas novadā - 19.aprīlī no pulksten 9 līdz 16 Baltinavas novada bibliotēkā.

Viļakas novadā 20.aprīlī no pulksten 9 līdz 16 Viļakas novada bibliotēkā.

Rugāju novadā 21.aprīlī no pulksten 9 līdz 16 Rugāju novada bibliotēkā, no pulksten 9.30 līdz 15.30 Lazdukalna pagasta bibliotēkā.

Balvu novadā 24.aprīlī no pulksten 9 līdz 16 Bērzpils pagasta bibliotēkā, 25.aprīlī no pulksten 9 līdz 16 Tilžas pagasta bibliotēkā, 26.aprīlī no pulksten 9 līdz 16.30 Briežuciema pagasta bibliotēkā.

vadi

Veiksmes prognoze


.