1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
18-04-2024
Vārdadienas šodien: Jadviga, Laura

Rakstos

Mūspusei tuvākā “Tehniskās apskates nakts” - Rēzeknē

Pagājušā gada jūlija nogalē Gulbenē notika Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) organizētais pasākums “Tehniskās apskates nakts”, kurā varēja bez maksas veikt sava spēkrata diagnostiku.
Pērn uz kaimiņpilsētu devās un šo iespēju izmantoja arī mūspuses iedzīvotāji. Kā liecina CSDD izplatītā informācija, šogad gan Gulbenē šis pasākums nenotiks, bet bezmaksas auto diagnostiku piedāvās Cēsīs (5.augustā), Tukumā (19.augustā), Rīgā (26.augustā) un arī Rēzeknē (12.augustā), kas ir vistuvāk mūspuses novadiem.
Arī šogad CSDD nodaļās – Cēsīs, Rēzeknē un Tukumā – auto diagnostiku varēs veikt tikai pēc iepriekšēja pieraksta, tādējādi cilvēkiem maksimāli radot komfortablus apstākļus pasākuma laikā. Iespēja pierakstīties būs desmit dienas pirms “Tehniskās apskates nakts” pasākuma konkrētajā pilsētā. To varēs izdarīt CSDD e-pakalpojumos (e.csdd.lv) vai arī autovadītājam klātienē ierodoties CSDD nodaļās. Rīgā, kā ierasts, iepriekšējā pierakstīšanās uz auto diagnostiku nav plānota. Tāpat jāuzsver, ka CSDD arī šogad aicinās šoferus pievērst uzmanību auto tehniskajam stāvoklim un tā nozīmei ceļu satiksmes drošībā. Pieredze liecina, ka daudzi pasākuma apmeklētāji atzinuši, ka bijuši pārliecināti par auto atbilstošo tehnisko stāvokli, tomēr rezultātā tam konstatētas neatbilstības.

vadi

Veiksmes prognoze


.