1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
28-03-2024
Vārdadienas šodien: Agija, Aldonis

Rakstos

Policisti izglābj slīkstošu vīrieti

Sestdien, 26. augusta vakarā pēc pulksten sešiem, pašvaldības policija saņēma zvanu no sievietes, kura Balvu ezerā pie Kupravas krustojuma pamanījusi ūdenī iekritušu, slīkstošu cilvēku. Dežurējošie pašvaldības policisti Andis Grāvītis un Mārtiņš Vīdners, nekavējoties devušies uz notikuma vietu, kur konstatēja, ka ūdenī guļ, iespējams, stipri iereibis 1946. gadā dzimis vīrietis. Turpat netālu nogāzē gulēja otrs 1958. gadā dzimis, iespējams, iereibis vīrietis. Novērtējuši situāciju, abi policisti nolēma, ka cilvēks no ūdens ir jāizvelk pašu spēkiem, jo laika gaidīt glābējus vairs nav.
M. Vīdners spriež, ka varbūt vīrietis aizmidzis stāvajā krastā un ievēlies ezerā, kas sakarā ar nesenajiem plūdiem ir pārplūdis un diezgan dziļš. “Iespējams, viņu kāds tur iegrūda. Nezinām, kā viņš tur nokļuva,” skaidroja policists.
Sadevušies rokās “ķēdītē”, A. Grāvītis un M. Vīdners izvilka cietušo no ūdens stāvajā krastā un nodeva neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķu gādībā, ko bija izsaukušas garāmgājējas. Notikuma vietā bija ieradusies arī cietušā meita, kura devās tēvam līdzi uz slimnīcu. Savukārt otrajam, 1958. gadā dzimušajam vīrietim, nakti nācās pārlaist vietējā atskurbtuvē.    

vadi

Veiksmes prognoze


.