1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
19-04-2024
Vārdadienas šodien: Fanija, Vēsma

Rakstos

Atvērto durvju diena Balvos, Viļakā un Tilžā

Laikraksta “Vaduguns” 27.aprīļa numurā publicējām informāciju, ka, sakarā ar Ugunsdzēsēju un glābēju dienu un ugunsdzēsības Latvijā 153.gadadienu, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) jau septīto gadu pēc kārtas rīkos Atvērto durvju dienu visās VUGD daļās, posteņos un Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžas Praktisko mācību nodaļā.
Publikācijā ieviesusies neprecizitāte. Precizējam ka mūspusē Atvērto durvju dienai var pieteikties VUGD Balvu daļā (Ezera iela 37, Balvi; Uldis Keišs – 29450155), Viļakas postenī (Tautas iela 13, Viļaka; Raivis Bondars – 26611848) un Tilžas postenī (Raiņa iela 21, Tilža; Guntis Magone - 29146694). VUGD aicina interesentus pieteikties savlaikus, sazinoties ar VUGD daļu un posteņu kontaktpersonām.
Atvērto durvju diena notiks 17.maijā no pulksten 10 līdz 19, un VUGD aicina ikvienu interesentu nākt ciemos pie ugunsdzēsējiem glābējiem visā Latvijā. VUGD darbinieki apmeklētājus iepazīstinās ar ugunsdzēsēju glābēju ikdienu, izrādīs ugunsdzēsēju depo, parādīs VUGD tehniku, ļaus izmēģināt un pielaikot ugunsdzēsēju aizsargtērpu, sniegs atbildes uz visiem interesējošiem jautājumiem, atgādinās par drošību un pastāstīs par iespējām nākotnē kļūt par ugunsdzēsēju glābēju.

vadi

Veiksmes prognoze


.