1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
28-03-2024
Vārdadienas šodien: Agija, Aldonis

Rakstos

Kad pabeigs ceļa remontu uz Rēzekni?

Daļa mūspuses iedzīvotāju regulāri mēro ceļu uz Rēzekni. Kā zināms, pirms gada autoceļā Rēzekne-Gulbene uzsāka remontdarbus. Kāda ir šī brīža aktuālākā informācija par remontdarbiem?
“Latvijas Valsts ceļi” informē, ka vakar pēc tehnoloģiskā pārtraukuma atsākās būvdarbi uz reģionālā autoceļa Rēzekne–Gulbene (P36) posmā no Dricāniem līdz tiltam pār Ičas upi (pie Balvu novada Bērzpils). 18 kilometrus garajā posmā no Dricāniem līdz tiltam pāri Ičas upei pērn uzsāka seguma atjaunošanu un šogad uzklās asfalta virskārtu. Pabeigt darbus plānots līdz jūnija beigām. Asfaltēšanas darbu laikā šajā posmā noteiks ātruma ierobežojumus 50 un 70 km/h, kā arī paredzēts viens luksoforu posms. Paredzamais remontdarbu posma šķērsošanas laiks ir 25 minūtes. Darbus veic SIA “YIT Infra Latvija”, to līgumcena ir 3,1 miljons eiro (ar PVN), darbus finansē no valsts budžeta.
Savukārt no Rēzeknes apļa līdz Audriņiem (3,98.-12,25.km) būvdarbus uzsāka pagājušajā pavasarī, kurus plānots pabeigt līdz septembrim. Visā posmā būs pārbūvēti ceļa pamati un ieklātas divas asfalta kārtas. Šos darbus veic SIA “Ceļi un tilti”, līgumcena - 6,28 miljoni eiro (ar PVN) ar ERAF līdzfinansējumu. Tāpat maija vidū sākās ceļa pārbūves darbi nākamajam posmam – no Audriņiem līdz Dricāniem (12,25.-20,90.km). Būvdarbi paredz jaunu ceļa pamatu izbūvi un divas jaunas asfalta kārtas. Šajā posmā sakārtos caurtekas, elektropārejas un veiks citus ceļa apdares darbus. Šo ceļa posmu pārbūvē SIA “YIT Infra Latvija”, darbu līgumcena ir 5,69 miljoni eiro (ar PVN) ar ERAF līdzfinansējumu. Posma pārbūvi paredzēts pabeigt nākamvasar.

vadi

Veiksmes prognoze


.