1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
18-04-2024
Vārdadienas šodien: Fanija, Vēsma

Rakstos

Svētceļojums

“Ceļā pie Tēva!”
Kopā ar Šķilbēnu, Baltinavas un Tilžas draudzēm uz Aglonu. Svētceļojuma tēma: “In via ad Patrem!”:
9. augusts - ceturtdiena Balvi-Tilža (33 km)
10.augusts - piektdiena Tilža-Gaigalava (34,5 km)
11. augusts –sestdiena Gaigalava–Viļāni (26,1 km)
12. augusts –svētdiena Viļāni-Riebiņi (26,30 km)
13. augusts - pirmdiena Riebiņi-Aglona (32,4 km)
14. augusts – otrdiena Aglona (pēc Tautas krusta ceļa dodamies mājās)
EJOT SVĒTCEĻOJUMĀ, NEPIECIEŠAMS EKIPĒJUMS: Rožukronis, lūgšanu un dziesmu grāmata “TAVĀ PATVĒRUMĀ”. Pieklājīgs apģērbs, ērti apavi, obligāti galvassegas (vēlams gaišā krāsā). Matracis vai segas, vai guļammaiss (pēc ieskatiem, jo būs jāguļ uz grīdas). Higiēnas piederumi (zobu birste un pasta, ziepes, dvielis u.tml.) Medikamenti pēc vajadzības. Obligāti plāksterus! Lietusmēteli!
Dalības maksa: EUR 20 par visu svētceļojuma laiku; EUR 3 dienā, ja pievienojaties pa ceļam vai nepiedalāties visu svētceļojuma ceļu; EUR 1,50 par nakti, ja plānojat nakšņot Aglonas ģimnāzijā; 3-5 kg kartupeļu vai kādi dārzeņi, kāds ievārījums vai medus, 2-3 bundžas konservu, tēju (vai zāļu tējas) vai ko citu, kas ir pieejams no pārtikas produktiem un var noderēt virtuvē. Lūgums pieteikties pie Ulda Arnicāna.

Var pieteikties svētceļojumam
Redakcijā saņēmām tālruņa zvanu no Viļakas novada iedzīvotājas Ņinas, kura interesējās par svētceļojumu uz Aglonu: “Vai no Viļakas šovasar dosies svētceļnieki uz Aglonu? Gribētu zināt, pie kā pieteikties, kā arī iziešanas datumu, lai varam laikus sagatavoties ceļam.”
Viļakas Romas katoļu draudzes prāvests Guntars Skutels telefonsarunā atzina, ka šogad svētceļojuma no Viļakas nebūs, bet ikviens, kurš vēlas doties uz Aglonu, var pievienoties Šķilbēnu vai Balvu svētceļnieku grupām. Ticīgie no Šķilbēniem ceļā dosies 8.augustā, bet no Balviem – 9.augustā. Tilžā mūsu draudžu svētceļnieki apvienosies vienā grupā. Ja kāds vēlas pieteikties, jāsazinās ar draudzes prāvestu.

vadi

Veiksmes prognoze


.