1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
28-03-2024
Vārdadienas šodien: Agija, Aldonis

Apbalvo gada laureātus sportā

 

Aizvadītajā piektdienā Balvu muižā pulcējās sportisti, viņu treneri, vecāki un viesi, lai Balvu Sporta skolas organizētajā pasākumā “Jaunatnes sporta laureāts 2018” nevis vērotu sacensības, bet suminātu tos, kuri pērn, startējot dažāda mēroga sacensībās, sasnieguši vislabākos rezultātus.


Gada laureāts futbolā. Treneris Ingus Zaharāns desmitgadīgo šī gada laureātu futbolā Nauri Sorokinu dēvē par ‘smaidiņu’, jo pusaudzis bieži ir smaidīgs, turklāt viņš nekad nepadodas. Nauris 6 gadu futbolista karjerā ir paspējis sava vecuma grupā sešas reizes būt Ziemeļaustrumu turnīra labākais un piecas reizes visa turnīra rezultatīvākais spēlētājs.


Gada laureāti sporta dejās. Trenere Anita Grāmatiņa lepojas ar saviem audzēkņiem Dārtu Garo un Tomu Ozoliņu, kuri 2018.gada izskaņā Latvijas kausa posmā kopvērtējumā no 42 pāriem izcīnīja 9.vietu un Latvijas meistarsacīkstēs ierindojās 5.vietā.


Gada laureāte peldēšanā. Treneris Romualds Kokorevičs auguma ziņā vismazākajai un visņiprākajai, kā arī visjaunākajai sportistei Jūlijai Antonovai novēl arī turpmāk nekad nepadoties. Jūlijai savā mīļākajā peldēšanas stilā (brass) ir 2.sporta klase, bet brīvajā stilā, kraulā uz muguras un tauriņstilā – 3.sporta klase.


Izcilnieki. Balvu novada domes priekšsēdētājs Aigars Pušpurs, uzrunājot 2018.gada izcilniekus sportā (foto), uzsvēra, ka viņi ir arī simtgades laureāti, jo augstus rezultātus uzrādījuši Latvijas simtgadē.


Gada laureāts grieķu-romiešu cīņā. Trenera Konstantīna Titorenko vadībā Kristaps Cielavs pērn piedalījies astoņos turnīros un piecos no tiem kāpis uz goda pjedestāla, tostarp Latvijas čempionātā starp jauniešiem viņš izcīnīja 2.vietu.


Gada laureāts svarcelšanā. Treneris Varis Sārtaputnis priecājas, ka Lauris Logins 2018.gadā Latvijas U-15 grupas čempionātā izcīnīja čempiona titulu, U-20 grupā starp junioriem - 2.vietu, bet pieaugušo konkurencē - 3.vietu. Viņa rezultāts raušanā ir 108 kg, bet grūšanā - 136 kg.


Gada laureāts volejbolā. Baltinaviete Laura Skangale atklāja, ka viņai labāk patīk smilšu volejbols, jo tajā var vairāk izpausties individuāli. Lauru trenē Vjačeslavs Gamazins. Jāpiebilst, ka jaunietei novada vadītājs Aigars Pušpurs pasniedza Jāņa Strapcāna ceļojošo kausu.


Gada laureāts vieglatlētikā. Trenera Imanta Kairiša audzēknis Artis Duļbinskis pērn piedalījies 13 valsts mēroga sacensībās. Latvijas ziemas čempionātā U-20 grupā trīssoļlēkšanā izcīnīta 1.vieta; starptautiskajās U-20 grupas sacensībās Minskā – 4.vieta; Latvijas vasaras čempionātā – 1.vieta, kā arī tāllēkšanā – 2.vieta.


Gada laureāti basketbolā. Šogad kā labākos sumināja U-19 jauniešu komandu, kuru treneris ir Arnis Voika.


2018.gadu vērtē kā veiksmīgu. Balvu Sporta centra direktore Ludmila Beļikova uzskata, ka Latvijas simtgadi sagaidījām ar paceltu galvu, jo pilsētā renovētas trīs sporta bāzes. “Tagad klusībā ceram, ka 2019.gadā pašvaldība mums palīdzēs sarūpēt arī mūsdienīgu inventāru,” viņa piebilda.

Reportāžas

vadi

Veiksmes prognoze


.