1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
19-04-2024
Vārdadienas šodien: Mirta, Ziedīte

Rakstos

Sieviete no mašīnas izmet suņuku

Mūsu četrkājainie draugi – vai tas būtu suņuks, vai kaķēns, vai jebkurš cits mājdzīvnieks, ir ģimenes mīluļi, kurus ikdienā lolojam, par tiem rūpējamies un sargājam kā pašus tuvākos. Diemžēl pieredze liecina, ka netrūkst cilvēku, kuri pret dzīvniekiem atļaujas izturēties bezatbildīgi.

“Saimniek, atjēdzies!”
Pagājušajā svētdienā Balvu pilsētā līdzīgu gadījumu novēroja arī kāds laikraksta “Vaduguns” lasītājs. “Vēlos pastāstīt, kā daži ļauni cilvēki iesāka jauno - 2019. - gadu. 6.janvārī no Viļakas puses brauca sarkana automašīna. Tā piebrauca pie veikala “Labais” Balvu pilsētā un pagalmā sieviete izmeta neliela auguma sunīti. Suņuks apstulba, pasēdēja, atguvies paostīja pēdas un devās pakaļ minētajai mašīnai meklēt savu saimnieku, kurš aizbrauca uz Gulbenes pusi. Gribētos teikt,- saimniek, atjēdzies, lai nesanāk tā, ka šogad tu nejauši neizmet vēl kādu no savas ģimenes! Vai tad tavs suns būs tik gudrs, ka mācēs paprasīt naktsmājas un ēdienu kādam labam cilvēkam?” sašutis par redzēto redakcijai adresētā vēstulē raksta lasītājs.

Nekavējoties jāziņo atbildīgajiem dienestiem!
Balvu novada pašvaldības policija uzsver, ka par šādiem gadījumiem, protams, var ziņot medijiem, lai sabiedrība par to būtu informēta. Tomēr vispirms, ko uzsver arī laikraksts “Vaduguns”, NEKAVĒJOTIES jāziņo pašvaldības vai Valsts policijai.

vadi

Veiksmes prognoze


.