1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
28-03-2024
Vārdadienas šodien: Agija, Aldonis

Rakstos

Ar automašīnu bēg no policijas

Pagājušās sestdienas vakarā Balvu pilsētā notika pakaļdzīšanās kādam autovadītājam, kā rezultātā Valsts policijai nācās pielietot arī dienesta ieroci.

“Minētajā dienā policija saņēma informāciju, ka, iespējams, kāds vīrietis vada transportlīdzekli bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, kas ir atņemtas vai nav iegūtas likumā noteiktā kārtībā. Pārbaudot šo informāciju, policijas darbinieki pieņēma lēmumu apturēt automašīnas vadītāju, lai veiktu saņemtās informācijas pārbaudi. Tomēr vīrietis nereaģēja uz policistu likumīgajām prasībām un ar automašīnu uzsāka bēgšanu. Likumsargi izdarīja brīdinājuma šāvienu. Arī pēc tā vīrietis turpināja bēgt, tādēļ policisti raidīja vairākus mērķtiecīgus šāvienus pārkāpēja vadītās automašīnas riepu virzienā. Par notikušo uzsākta administratīvā lietvedība un notiek pārbaude,” informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste KSENIJA BELOVA.
Jāpiebilst, ka par tamlīdzīgiem gadījumiem (pakaļdzīšanos, tajā skaitā dienesta šaujamieroča pielietošanu) iepriekš esam rakstījuši vairākkārt. Tolaik policija arī informēja, ka rezultātā pārkāpēji tika aizturēti. Šajā gadījumā jautāta, vai policistiem izdevās bēguļojošo autovadītāju aizturēt, K.Belova, pamatojoties uz izmeklēšanas interesēm, neko plašāk nekomentēja.

vadi

Veiksmes prognoze


.