1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
28-03-2024
Vārdadienas šodien: Ginta, Gunda, Gunta

Rakstos

Turam īkšķus!

Jau šo sestdien sāksies “Komanda.lv” 1.līgas turnīrs futbolā, kas ir otrais spēcīgākais futbola čempionāts Latvijā aiz Virslīgas. Tāpat kā pērn, arī šogad turnīrā startēs “Balvu Sporta centra” futbolisti, kuri pirmās kārtas sacensībās 6.aprīlī pulksten 15 Tukuma pilsētas stadiona mākslīgajā laukumā aizvadīs izbraukuma maču pret vietējiem kājbumbas meistariem no FK “Tukums 2000/TSS”.
Atgādinām, ka pagājušajā gadā turnīrā startēja 12 klubi. “Balvu Sporta centrs” līdz ar čempionāta noslēgumu ierindojās 10.vietā, tādējādi saglabājot vietu arī šīs sezonas turnīrā. Pērn mūsējie futbolisti 22 mačos sakrāja 12 punktus – izcīnīja trīs uzvaras, tikpat spēlēs rezultāts bija neizšķirts, kā arī piedzīvoja 16 zaudējumus. Gūto un zaudēto vārtu attiecība “Balvu Sporta centram” bija -96: 19 gūti vārti, bet 115 reizes futbola bumbu nācās meklēt savos sargātajos vārtos. “Balvu Sporta centra” rindās rezultatīvākais spēlētājs vārtu gūšanas ziņā bija Kārlis Vanags – astoņi precīzi raidījumi. Četrus vārtus guva Rihards Ščogols, trīs – Vadims Sņegovs, pa vienam – Edmunds Kokorevičs, Rihards Korts, Kristaps Saliņš un Aleksandrs Sņegovs.
Lai arī kāda bija statistika pagājušajā gadā, mūsējie futbolisti izpildīja galveno uzdevumu – saglabāja vietu turnīrā arī šī gada sacensībās. Šogad čempionātā startēs desmit klubi, kurus kopumā pārstāvēs 127 spēlētāji un tiks izspēlēti 135 mači. Turam īkšķus par mūsējiem!

vadi

Veiksmes prognoze


.