1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
28-03-2024
Vārdadienas šodien: Ginta, Gunda, Gunta

Sveiciens no Liepājas!

“Centāmies un iznāca šāds selfijs,” e-pastā ziņu atsūtīja Liepājas bērnu un jaunatnes centra struktūrvienības “Vaduguns” vadītāja Mārīte Tarziera ar pulciņu skolotājām Daci Virsnieci, Maritu Mikni un Rovenu Palkavnieci. Izrādās, Ziemeļlatgales un Liepājas vadugunieši ir visnotaļ aktīvi un atraktīvi ļaudis. 

5.marts laikraksta “Vaduguns” izdotajā kalendārā iekrāsots zaļā krāsā. Kāpēc? Šodien “Vaduguns” svin 71.dzimšanas dienu. Tiesa, kopā ar jums to svinam domās un pārdomās, jo riebīgie Covid-19 taustekļi kā astoņkājis izpleties arī mūspusē, tāpēc turpinām ievērot un aicinām arī jūs ievērot piesardzības pasākumus. Mēdz teikt, ka grūtos laikos jeb ekstrēmās situācijās atklājas cilvēka patiesais raksturs. Ne velti Romas valsts darbinieks, orators un rakstnieks Cicerons savulaik teicis: “Vai draugs ir drošs, var pārliecināties, kad mūsu stāvoklis nav drošs.”Jāsecina, ka “Vaduguns” lasītāji vienmēr bijuši labākie un uzticamākie avīzes sabiedrotie, līdzgaitnieki un atbalstītāji. Paldies!
“Vaduguns” kolektīvs arī turpmāk ies kopsolī ar jums. Par to liecina fakts, ka redakcijas durvis mūsu klientiem nav un nebūs slēgtas arī pandēmijas laikā. Tomēr aicinām būt piesardzīgiem un izmantot elektroniskos pakalpojumus (e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. ).

 

vadi

Veiksmes prognoze


.