1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
28-03-2024
Vārdadienas šodien: Ginta, Gunda, Gunta

Afiša ar 12.martu (2021.g.)

Balvos
Martā Balvu Kultūras un atpūtas centra dienvidu zāles logos skatāma tautas tērpu kolekcija.

“Mūsu spēks ir mūsu skolotāji: attālinātās mācības – no izaicinājuma līdz pieredzes stāstam.”
17.martā plkst. 10.00 Balvu novada pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta pārvalde un Balvu Valsts ģimnāzija aicina piedalīties starpnovadu skolu un valsts ģimnāziju metodiskajā konferencē “Mūsu spēks ir mūsu skolotāji: attālinātās mācības – no izaicinājuma līdz pieredzes stāstam”.
Konferences gaitā:
* Spēka vārdi skolotājiem.
* Skolotāju pieredzes stāsti par attālinātajām mācībām.
* Radošā domnīca “Skolotāja brīvais laiks kā vērtība: vai tālu līdz pozitīvam tēlam?” (lektore Mg. paed., Mg. phil. Ērika Lanka). Pasākums organizēts attālināti, izmantojot Zoom platformu. Konferences dienas kārtība un pieteikšanās saite tiks izsūtīta skolām elektroniski.
17.martā plkst. 18.00 padomi no “Azotes” tiešsaistē. Pavasara spēka avoti - pumpuri veselībai un labsajūtai, praktiski padomi no pirtnieces Arnitas Melbergas. Pieslēgšanās interneta adresē: meet.jit.si/azote. Padomi bez maksas.
24.martā plkst. 18.00 padomi no “Azotes” tiešsaistē. “Putni un spalvas” - gatavosim dekoru Lieldienu un pavasara laikam no krāsainām dzijām kopā ar Skaidrīti Veinu. Pieslēgšanās interneta adresē: meet.jit.si/azote. Padomi bez maksas.
25.martā Komunistiskā genocīda upuru piemiņas diena. Individuāla ziedu nolikšana pie pieminekļa Abrenes apriņķa komunistiskā genocīda upuru piemiņai.
31.martā plkst. 18.00 padomi no “Azotes” tiešsaistē. “Košās olas” - radoši krāsosim Lieldienu olas kopā ar Skaidrīti Veinu. Pieslēgšanās interneta adresē: meet.jit.si/azote. Padomi bez maksas.
Līdz 6.aprīlim Balvu Novada muzejs piedāvā aizraujošu “ceļojumu laikā” pa Balviem. Dodies pastaigā pa pilsētas ielām ar vēsturisku noskaņojumu, izmantojot aplikāciju “Actionbound”!

Briežuciemā
Briežuciema tautas nama ļaudis aicina briežciemiešus līdzdarboties pavasara sveicienu grāmatas veidošanā.
 Jebkurš var iesniegt uz A4 lapām savu pavasarīgo sveicienu, novēlējumu, dzejoli, dziesmu, zīmējumu, aplikāciju vai citādi radoši izveidotu topošās grāmatas lappusi. Lapas tiks iesietas un grāmata 22.martā nodota bibliotēkā, lai visi varētu iepazīties ar sveicienu grāmatu. Darbus iesniegt līdz 16.martam, iepriekš sazinoties ar Zitu, mob. tālr. 25444621.

Kubulos
25.martā individuāla ziedu nolikšana pie Komunistiskā genocīda upuru piemiņas akmens (piemineklis represētajiem Balvu stacijā).
Kubulu bibliotēkā “Pieminot 1949.gada marta deportācijas” izstāde - 25.marta notikumu atspoguļojums literatūrā.

Tilžā
29.marts - 1.maijs Baltinavas amatnieku un Ilonas Kapteines floristikas darbu izstāde kultūras namā.

Rugājos
Aicinām baudīt ziemas priekus Rugāju parkā un izdaiļot to ar sniega skulptūrām.
Aicinām ģimenes, individuāli un vienā mājsaimniecībā dzīvojošos līdz 31.martam, kad vien laika apstākļi tam būs piemēroti,- lieciet lietā izdomu, izgatavojiet, celiet sniega un ledus skulptūras, fotografējiet tās un foto sūtiet Guntai Grigānei (t.28384855, Whatsapp), norādot foto autoru. Fotogrāfijas apskatei ievietosim Rugāju novada mājaslapā www.rugaji.lv. Visiem sniega skulptūru autoriem būs pārsteiguma balvas.
Atgādinām, ka Rugāju parkā darbojas novērošanas kameras, tāpēc lūdzam būt atbildīgiem un ievērot valstī noteiktos epidemioloģiskās drošības noteikumus, kā arī ar cieņu izturēties pret citu izveidotajām skulptūrām.

Baltinavā
Laipni aicināti piedalīties Sniega skulptūru konkursā.
Dalībai konkursā var pieteikties līdz 15.martam (ieskaitot), sūtot pieteikumu uz e-pasta adresi: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pa tālruni 29364993, norādot: pieteicēja vārdu, uzvārdu; kontaktpersonas tālruni, e-pastu; sniega skulptūras fotogrāfiju vai video; sniega skulptūras nosaukumu/stāstu.
Konkursam pieteikto skulptūru izvērtēšana notiks līdz šī gada 20.martam. Apbalvošana - individuāli, sazinoties ar uzvarētājiem. Konkursa nolikums www.baltinava.lv.

Jaunatnes forums “Ar skatu nākotnē”
17.martā plkst. 10.30 Balvu, Viļakas, Baltinavas un Rugāju novadu jaunieši vecumā no 13 līdz 30 gadiem, jaunatnes jomā iesaistītie, biedrību pārstāvji un citi interesenti! Aicinām piedalītes jaunatnes forumā!
Forums norisināsies tiešsaistes platformā Zoom, pieslēgšanās no plkst.10.00. Visiem foruma dalībniekiem iepriekšēja pieteikšanās: https://ej.uz/arskatunakotne.
Sīkāka informācija elektroniski: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pa tālruni 28390107.

* Pārpublicēšanas gadījumā "Vaduguns" atsauce obligāta

Afiša

  • Afiša ar 22.martu (2024.g.)

    (Afiša)

      Balvu Novada muzejāo Izstāde “Atmiņas par Sibīriju”.o 25.martā plkst. 10.00, pieminot Latvijas iedzīvotāju 1949.gada masu deportācijas 75.gadadienu, eseju konkursa “Latvija. Sibīrija. Liktenis” noslēguma pasākums. BalvosBalvu Kultūras un atpūtas...

  • Afiša ar 15.martu (2024.g.)

    (Afiša)

      Balvu Novada muzejāo Izstāde “Atmiņas par Sibīriju”.o 25.martā plkst. 10.00 pieminot Latvijas iedzīvotāju 1949.gada masu deportācijas 75.gadadienu – eseju konkursa “Latvija. Sibīrija. Liktenis” noslēguma pasākums.o 27.martā plkst. 15.00 Lieldienu...

  • Afiša ar 8.martu (2024.g.)

    (Afiša)

    Balvu Sakrālajā kultūras centrāSvētās Marijas no Nācaretes, Baznīcas Mātes, Kristīgās dzīves un evaņģelizācijas skola aicina uz ziemas sesiju no 8. līdz 10.martam. Reģistrācija no plkst. 16.00. Sākums plkst. 17.00. Programmā: vērtīgas...

  • Afiša ar 1.martu (2024.g.)

    (Afiša)

    Balvu Sakrālajā kultūras centrāSvētās Marijas no Nācaretes, Baznīcas Mātes, Kristīgās dzīves un evaņģelizācijas skola aicina uz ziemas sesiju no 8. līdz 10.martam. Reģistrācija no plkst. 16.00. Sākums plkst. 17.00. Programmā: vērtīgas...

  • Afiša ar 23.februāri (2024.g.)

    (Afiša)

    Balvu Sakrālajā kultūras centrāSvētās Marijas no Nācaretes, Baznīcas Mātes, Kristīgās dzīves un evaņģelizācijas skola aicina uz ziemas sesiju no 8. līdz 10.martam. Reģistrācija no plkst. 16.00. Sākums plkst. 17.00. Programmā: vērtīgas...

  • Afiša ar 16.februāri (2024.g.)

    (Afiša)

    Balvu Novada muzejāo Latvijas Nacionālā arhīva izstāde “Ar barikāžu gaišumu sirdīs”. o Normunda Beržinska saktu privātkolekcijas izstāde “Latvijas dārgumi”.o Izzināsim mūsu vēsturi kopā! Aicinām līdzdarboties Balvu dzelzceļa stacijas muzeja...

  • Afiša ar 9.februāri (2024.g.)

    (Afiša)

    Balvu Novada muzejāo Latvijas Nacionālā arhīva izstāde “Ar barikāžu gaišumu sirdīs”. o Normunda Beržinska saktu privātkolekcijas izstāde “Latvijas dārgumi”. Balvos14.februārī plkst. 19.00 Balvu Kultūras un atpūtas centrā koncertuzvedums “Čigānu...

  • Afiša ar 2.februāri (2024.g.)

    (Afiša)

    Balviem – 969.februārī plkst. 19.00 Balvu evaņģēliski luteriskajā baznīcā Balvu pilsētas dzimšanas dienai veltīts ekumenisks dievkalpojums.10.februārī plkst. 9.00 Balvu Sakrālajā kultūras centrā Balvu pilsētas dzimšanas dienai veltīta svētā Mise....

  • Afiša ar 26.janvāri (2024.g.)

    (Afiša)

      Balvu Novada muzejāo Latvijas Nacionālā arhīva izstāde “Ar barikāžu gaišumu sirdīs”. o Normunda Beržinska saktu privātkolekcijas izstāde “Latvijas dārgumi”. BalvosBalvu Centrālajā bibliotēkā līdz 31.janvārim skatāma Jolantas un Valda Dundenieku...

  • Afiša ar 19.janvāri (2024.g.)

    (Afiša)

    Balvu Novada muzejāo Latvijas Nacionālā arhīva izstāde “Ar barikāžu gaišumu sirdīs”. o Normunda Beržinska saktu privātkolekcijas izstāde “Latvijas dārgumi”.19.janvārī Balvu Novada muzejā un Balvu muižā “Barikādēm– 33” atceres pasākumi – plkst....

vadi

Veiksmes prognoze


.