1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
28-03-2024
Vārdadienas šodien: Agija, Aldonis

Afiša ar 16.aprīli (2021.g.)

 

Balvos
“Baltais svētku karogs”. Balvu Kultūras un atpūtas centrs aicina piedalīties un veidot svētku karogu. Iesniegtie darbi veidos noformējumu Balvu Kultūras un atpūtas centra laukumā 4.maijā. Tehniskās prasības: izmērs 60 x 100 cm; ar balto audumu nodrošina; skatāms no abām pusēm; izmantot ūdensnoturīgus materiālus. Izpildes termiņš līdz 27 aprīlim. Autorus un karogus publicēs sociālajos tīklos. Būs arī pateicības balvas.
Aprīlī Balvu Kultūras un atpūtas centra dienvidu zāles logos skatāma Balvu, Baltinavas un Rugāju novadu pirmsskolas vecuma bērnu radošo darbu izstāde “Oliņ, boliņ!”.
Padomi no “Azotes” tiešsaistē.
21.aprīlī plkst. 18.00 matu kopšana pavasarī “Skaisti mati - sievietes rota”. Selva Lielbārde, meistare.
28.aprīlī plkst. 18.00 dziedinošā elpošana - elpošanas vingrinājumi labākai veselībai. Zinaida Logina, dziedinošās vingrošanas terapeite.
Padomi bezmaksas, nav nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās. Pieslēgšanās: meet.jit.si/azote.
24.aprīlī Lielā talka. Pašvaldība aicina visus, kuri vēlas un var talkot, aprīļa pēdējā sestdienā vienoties Latvijas sakopšanā un labiekārtošanā. Visi solo talkotāji jeb cilvēki, kuri plāno doties dabā un sakopt savu apkārtni individuāli, savu talkošanas vietu var atzīmēt Lielās talkas mājaslapā - Solo talkas kartē https://talkas.lv/liela-talka/solo-talkas/. Ja dodaties talkot duo talkas ietvaros (pa divi), ģimenes talkā (vienas mājsaimniecības ietvaros) vai talkojot citā formātā atbilstoši tā brīža noteiktajiem ierobežojumiem, savu talkošanas vietu varat atzīmēt Lielas talkas kartē https://talkas.lv/lielatalka/pieteikt-talku/. Lielā talka šogad individuālajiem talkotājiem ir radījusi iespēju saņemt savus talkas atkritumu savākšanas maisus. Tie tiks izplatīti ar Lielās talkas atbalstītāja “Maxima Latvija” palīdzību. Individuāliem jeb solo talkotājiem, kuri jau 24.aprīlī plāno piedalīties Lielajā talkā, varēs saņemt talkošanas maisus sev ērtā veidā kādā no teju 200 “Maxima” veikaliem visā Latvijā.
Ceturtdienās aicinām tiešsaistē piedalīties apmācību ciklā “Līdzdalības un līderības prasmes”, papildināt savas demokrātiskās, sociālās, kā arī personiskās un starppersoniskās kompetences.
22.aprīlī plkst. 15.00 “Es saskarsmē 2”. Kā darbojas komunikācijas likumi un kā padarīt savu saskarsmi kvalitatīvāku. Aivars Dresmanis - ideālists, treneris un koučs. https://us02web.zoom.us/j/82022175138?pwd=MzYwQ1NsRVNCY2tpMWFWYnlUL0ozUT09
Meeting ID: 820 2217 5138; Passcode: 123. Saīsinātā adrese: ej.uz/yxt4.
29.aprīlī plkst. 15.00 “Laika menedžments”
Inese Paidere - personības un profesionālās izaugsmes trenere, Balvu Valsts ģimnāzijas direktore. https://us02web.zoom.us/j/88615977355?pwd=ZDNaak1RZG4wT09GQ0NmYjFCVTkxUT09
Meeting ID: 886 1597 7355; Passcode: 123. Saīsinātā adrese: ej.uz/odxh.
Turpmāk strādājam Zoom platformā. Katrai lekcijai atsevišķa saite zem kursa nosaukuma. Nav nepieciešams iepriekš reģistrēties vai pieteikties. Lūgums pievienoties ne ātrāk kā 10 minūtes pirms pasākuma sākuma.Ja rodas problēmas ar pieslēgšanos līdz plkst. 15.00, zvaniet 29458539. Pieslēdzoties korekti ieraksti savu vārdu un uzvārdu.
Atkarībā no epidemioloģiskās situācijas Balvu Novada muzejā
Mākslas dienu izstāde - konkurss “Mana Ziemeļlatgale”, kas pašlaik ir pieejama virtuāli muzeja mājaslapā un sociālajos tīklos.

Bērzpilī
Līdz 16.aprīlim “Mans Lieldienu stāsts fotogrāfijās 2021”. Radīsim šo stāstu kopā! Jūsu iesūtītās fotogrāfijas būs nozīmīgas liecības Bērzpils pagasta kultūras un sadzīves vēstures lappusēs. Lūdzu, sūtiet raksturīgākos foto: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. ; facebook.com; draugiem.lv – Annai Krivišai - “Mans Lieldienu stāsts”, uzrakstiet, kas ir redzams fotogrāfijās, un pievienojiet nelielu stāstiņu, kā aizrit jūsu Lieldienas. Vai sekojat līdzi tradīcijām – olu krāsošana, olu kaujas un ripināšana, olu meklēšana, šūpoļu kāršana, šūpošanās. Svētku maltīte, baznīcas apmeklējums. Varbūt kāda skaista Lieldienu tradīcija jūsu dzimtā, ģimenē iet līdzi jau gadiem, bet varbūt - gluži otrādi - esat iedzīvinājuši jaunu Lieldienu svinēšanas tradīciju. Fotogrāfijas var iesūtīt līdz 16.aprīlim. Būs pārsteiguma balviņas! Sīkāka info pa tālr. 27872031.

Briežuciemā
Aprīlī pagasta bibliotēkā varēs apskatīt un papildināt briežuciemiešu pavasara sveicienu grāmatu.

Tilžā
Kultūras namā izstāde-pārdošana “Rokas darba nebijās”. Vienlaikus izstādi var apmeklēt viena persona. Ieeja pa gala durvīm, no divstāvu mājas puses. Pieteikšanās pa telefonu 27870251. Apmeklētājus gaidīsim no plkst. 10.00 līdz 14.00 katru darba dienu. Izstādi varēs aplūkot līdz 31.maijam. Aija Keiša - lakati, rotas; Valentīna Daukste - dziju grīdceliņi; Raimonds Leicāns - darbi no koka; Ilona Kapteine - darinājumi no dažādiem materiāliem.

Viļakas Novada muzejā
Līdz 6.maijam viktorīna “Viļakas Novada muzeja priekšmeti”. Viktorīnas laikā jūs varēsiet pārbaudīt savas zināšanas par senajiem priekšmetiem un iemācīties kādus jaunus vārdus. Pirmo trīs vietu ieguvējiem saldumu balvas. Anketa: https:?//ej.uz/Vilakas _muzeja_ viktorina2.

* Pārpublicēšanas gadījumā "Vaduguns" atsauce obligāta

 

vadi

Veiksmes prognoze


.