1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
19-04-2024
Vārdadienas šodien: Mirta, Ziedīte

Rakstos

Turpinās medicīniskie pakalpojumi iedzīvotājiem

Sācies atvaļinājumu laiks, arī mediķi dodas atpūtā, taču darbs un saziņa ar pacientiem turpinās. Dažas aktualitātes, par kurām informē Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienības sabiedrisko attiecību speciāliste Lana Upīte.

Ø Turpinās iedzīvotāju brīvprātīga vakcinācija gan Gulbenē, gan Balvos vakcinācijas kabinetā. Balvos potēs 16.jūnijā ar Janssen vakcīnu (vienas devas vakcīna). Gulbenē potēs 11. un 14.jūnijā ar Pfizer/BioNTech vakcīnu. Uzsākta 16-17 gadus vecu jauniešu vakcinācija ar Pfizer-BioNTech vakcīnu Comirnaty un 12-15 gadus vecu pusaudžu vakcinācija ar Pfizer-BioNTech vakcīnu Comirnaty. Pusaudžus vakcinēs viena vecāka klātbūtnē! Uz poti jāpiesakās vietnē www.manavakcina.lv vai zvanot pa bezmaksas tālruni 8989.

Ø Jūnijā atvaļinājumā būs bērnu alergologs dr.Mārīte Poga (Gulbenes poliklīnika), alergologs, pneimonologs un kardiologs dr.Sarmīte Pužule, kā arī fizikālās medicīnas kabineta māsa Ināra Kaņepe (Balvu poliklīnika).

Ø Vēl ir brīvi pieraksta laiki pie nefrologa, urologa (18.jūnijs, Gulbenes poliklīnika), pediatra, audiologopēda, ķirurga, onkologa, LOR ārsta (Gulbenes poliklīnikā).

Ø Lai pieteiktos uz rentgenoloģiskajiem izmeklējumiem Gulbenes poliklīnikā, jāzvana reģistratūrai 64472809. Ir brīvi pieraksta laiki Holtera monitoringam Gulbenes poliklīnikā.

Ø Ar jūniju (18. un 19.jūnijā) reizi mēnesī grūtnieču ultrasonogrāfijas izmeklējumus Balvu slimnīcā veiks ginekologe, dzemdību speciāliste un ultrasonogrāfijas speciāliste dr.Dagnija Ķirsona. Tālrunis pierakstiem 64507132.

vadi

Veiksmes prognoze


.