1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
28-03-2024
Vārdadienas šodien: Agija, Aldonis

Afiša ar 13.augustu (2021.g.)

 

Balvos
13.augustā Lāča dārzā MĒĢINĀJUMS III.
Plkst. 20.00  mūzikas studija bērniem “DoReMi”, deju studija “Terpsihora”.
Plkst. 20.30 vidējās paaudzes deju kolektīvs “RUGĀJI”.
Plkst. 20.40 Vectilžas amatierteātris “MELNAIS KAĶIS”,  Tilžas amatierteātris “SPOGULIS”, Vectilžas sieviešu deju kopa “VIOLA”.
Plkst. 21.40 Riharda Krilova ģitārspēles improvizācijas.
Plkst. 22.00 kapela “AUGUSTI” no Riebiņiem.
21.augustā plkst. 19.00 “Mūzika saulrietam” Dzirnavu ielā 1. Jau sesto gadu aicina uz brīvdabas koncertu “Mūzika saulrietam”, kad par akustisku koncertzāli pārtaps Balvu ezers, par skatuvi - plosts “Vilnītis”, sēdvietas - laivas, stāvvietas - ezera krasts. Šogad svētku noskaņu veidos 12 mūziķu apvienība “Vintāža”. Rūta Dūduma - vokāls; Ginta Krievkalna - vokāls; Jānis Ozoliņš - elektriskā ģitāra; Ivars Dauksts - basa ģitāra; Artūrs Kuzmins - trompete; Artūrs Sebris - saksofons, klarnete, flauta; Gatis Supe - trombons, vokāls; Renāte Bērziņa - I vijole; Inese Žuga - II vijole; Anna Zvejniece - III vijole, alts; Kārlis Paukšte - sitamie instrumenti, skaņu režija.
Gatis Supe un Inese Žuga ir Balvu Mūzikas skolas bijušie audzēkņi un balvenieši, kuru muzikālā pieredze un stāsti nu jau atbalsojas visā Latvijā gan kā mūziķiem gan kā pasniedzējiem.
Mūzikas baudīšanas un iebraukšanas maksa - gaišas domas, labs garastāvoklis, atbildība ar savu drošību uz ūdens un valstī noteikto epidemioloģisko noteikumu ievērošana.
24.augustā Pateicības dienas pasākums pie Balvu slimnīcas centrālās ieejas.
No plkst. 14.00 “Esmu dzimis Balvos” pieteikušos sumināšana. Būs iespēja apskatīt izveidoto attēlu kolāžu ar Balvu dzemdību nodaļā dzimušo fotogrāfijām, kuras tika iepriekš iesūtītas. Varēs iemūžināt pasākuma mirkļus fotostūrītī kopā ar saviem mīļajiem.
Plkst. 15.00 saudzē dabu - labāk laid gaisā ziepju burbuļus “Mārtiņa Burbuļi”.
Plkst. 16.30 Liepājas ceļojošais cirks “Beztemata” atraktīva cirka meistarklase ar paraugdemonstrējumiem, kurā varēs izbaudīt cirka mākslu gan skatoties, gan darbojoties pašiem cirka mākslinieku pavadībā. Pieejams būs monocikls, žonglēšana ar dažādiem priekšmetiem, šķīvju virpināšana, diabolo, poji, līdzsvaru braucamais, līdzsvaru vingrinājumi uz virves, devil stick, līdzsvars uz lielās bumbas, 19.gs. beigu ritenis, burvju triki.
JAUTRAIS TRAUMU PUNKTS
Plkst. 15.00 SIA “Centrālā Laboratorija” piedāvātā lekcija. Visa pasākuma laikā SIA “Centrālā Laboratorija” aicina uz aktivitātēm bērnus izmēģināt veiksmi plinko loterijā. Varēs izmērīt asinsspiedienu un noteikt glikozes līmeni asinīs.
Plkst. 16.00 SIA “ARBOR Medical Korporācija” organizēta lekcija - paraugdemonstrējumi “Kā iekļaut kustību ikviena cilvēka dzīvē?!”, vadīs Evija Priževoite, sertificēta fizioterapeite, kura ikdienā strādā ar neiroloģiskiem, ortopēdiskiem, onkoloģiskiem, kardioloģiskiem un pulmonoloģiskiem pacientiem dažādās vecuma grupās. Visa pasākuma garumā piedāvās veselības veicināšanas aktivitātes, konkursus un loterijas, kā arī iespēju iegādāties dažādas medicīnas preces.
* Kanisterapija - iespēja izzināt terapijas būtību un iespējas. * Vai zini, kā aprīkota ātrās palīdzības mašīna? Iespēja apskatīt un izjautāt, nofotogrāfēties. * Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” piedāvās izzināt dzelzceļa attīstības vēsturi caur spēlēm un praktisku darbošanos.
Plkst. 17.00 starts tiks dots veloorientēšanās censoņiem.
Plkst. 19.00 muzikāli sveicieni un pateicības ziedi, piedaloties dziedātājai Olgai Rajeckai un Mārim Grigalim.
* Mākslinieciski augstvērtīgu vides objektu prezentācija ar mākslinieces līdzdalību, kas tuvāko gadu laikā taps pie Balvu un Gulbenes slimnīcām.
Visa pasākuma laikā: * Zaļais tirdziņš, kurā būs iespēja izdarīt savu labāko pirkumu. * Radošajās darbnīcās varēs nodoties radīšanai un darināšanai, atrast sevī mākslinieku. * Savas labākās emocijas tvert Fotopieturā. * Par muzikālu noskaņu gādās folkgrupa “Dadzes”, Anda un Dita, folkloras kopa “Upīte.
27.augustā no plkst. 17.00 līdz 20.30 Balvu pilsētas estrādē KIDS WONDERLAND - mini festivāls bērniem un ģimenēm. Ieeja no plkst. 16.00. Biļetes www.ticketpoint.lv.
28.-29.augustā Balvu Muižas koncertzālē 22. BALVU KAMERMŪZIKAS FESTIVĀLS.
28.augustā plkst. 16.00 JĀNIS LŪSĒNS. ASPAZIJA. Programmā: Jāņa Lūsēna mūzika, Aspazijas teksti. Ieva Šablovska (arfa), Mikus Abaroņins (tenors).
28.augustā plkst. 19.00 PARĪZES ELEGANCE. ARGENTĪNAS TANGO. Programmā: Morisa Ravela, Astora Pjacolla, Darjī Mijo, Alberto Hinastera skaņdarbi. Agnese Egliņa (klavieres), Paula Šūmane (vijole).
29.augustā plkst. 16.00 ĒNU SPĒLES UPĒ. Programmā: latviešu komponistu Talivalža Keniņa, Lūcijas Garūtas, Daces Aperānes, Imanta Zemzara, Lolitas Ritmanis, Jāņa Lūsēna kamermūzika. LE TRIO AMBRE: Ilona Meija (flauta), Ivars Bezprozvanovs (čells), Dzintra Erliha (klavieres).
29.augustā plkst. 19.00 SKAŅAS UN SMARŽAS VAKARA GAISĀ. Programmā: franču baroka laikmeta skaņdarbi, Matīsa Čudara kompozīcijas un improvizācijas. Ieva Saliete (klavesīns), Matīss Čudars (ģitāra).
Ieejas maksa uz katru koncertu - EUR 5. Biļetes personalizētas, iepriekšpārdošana Balvu Kultūras un atpūtas centra kasē. Festivāla laikā filmēs un fotografēs. Apmeklējums, ievērojot valstī noteiktos epidemioloģiskos noteikumus, uzrādot derīgu Covid-19 sertifikātu kopā ar personu apliecinošu dokumentu.
4.septembrī plkst. 16.00 Balvu Kultūras un atpūtas centrā ”Drošā līmeņa” koncerts “SAPNIS”. Ieva Kerēvica un Mirage Jazz Orchestra. Alvila Altmaņa, Madara Kalniņa un Viļņa Kundrāta kompozīcijas. Ieeja koncertā ar derīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas digitālo sertifikātu. Biļetes iepriekšpārdošanā līdz 1.septembrim - EUR 5, vēlāk - EUR 7.

 

Balvu Sakrālās kultūras centrā
Vasaras mēnešos, šobrīd līdz nenoteiktam laikam, skatāma izstāde “Kristus kviešu grauds”. Pirms izstādes apmeklējuma iepriekš lūgums sazināties ar centra vadītāju Aiju, tālr. 26309415.

Balvu Novada muzejā
Līdz 17.augustam mākslas izstādes “Mana Ziemeļlatgale” noslēgšana.
20.augustā plkst. 16.00 novadnieka Ilmāra Medinieka personālizstādes “Koki - liecinieki” atklāšana (mozaīkas no senu, laika zoba skartu koku virsmām).
20.-21.augustā muzeja konferenču zālē “Sarunu festivāla LAMPA skatīšanās vieta” (dalībniekiem jābūt ar derīgu vakcinācijas sertifikātu vai negatīvu COVID testu).
Programmā: 20.augustā plkst. 12.00-12.15 sarunu festivāla LAMPA atklāšana. Plkst. 12.30-13.30 diskusija “Jaunietis un Politiskais”. Plkst. 14.00-15.00 diskusija ‘’Par Maizi... Par Maizi? Par Maizi!’’.
21.augustā plkst. 11.00-12.00 domnīca “Jaunās mobilitātes tendences un vecie paradumi. Vai tas ir droši?”. Plkst. 12.30-13.30 saruna “Emocionāli inteliģents. Ģimenē, skolā, sabiedrībā”.

Bērzkalnē
21.augustā plkst. 10.00 pagasta sporta svētki sporta un atpūtas laukumā.

Briežuciemā
Pagasta svētki “Vēstules Briežuciemam”
Līdz 23.augustam pie tautas nama novietotajā pasta kastītē aicinām briežuciemiešus un visus, kuriem mūsu pagasta vārds nav svešs, ievietot savu vēstuli, vēstījumu, apsveikumu, fotogrāfijas, dāvaniņu Briežuciemam. Var atsūtīt arī e-pastā: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. , lielāka izmēra sūtījumus varēs atstāt tautas namā, sazinoties ar Zitu, mob. 25444621.
28.augustā no plkst. 13.00 sporta laukumā sporta aktivitātes - zorbfutbola jeb burbuļfutbola bumbas, loka šaušana u.c.
No plkst. 13.00 “VIEDAIS BriežuCIEMS”, biedrība “Ritineits” ar “Iepazīsti sevi Ziemeļlatgalē”, Latvijas Sarkanā Krusta telts, pirmās palīdzības iemaņas bērniem.
No plkst. 14.00 līdz 17.00 darbosies rokdarbu darbnīcas “Atspole”, mājas kafejnīca “Cārmyuška”. Varēs iegādāties pašu pļavās vāktās zāļu tējas, saldumus un maizi.
Plkst. 14.00 mājas kafejnīcas atklāšana. Aicinām arī citus tirgotājus ar gardumiem un skaistumiem (galdiem līdzi jābūt saviem, info. mob. 25444621).
Plkst. 14.15 Ilzes Šaicānes gleznu izstādes “Saules kleitā tērpusies” atklāšana un Ilzes Šaicānes grāmatas “Paturi manu plaukstu savējā”, un Pētera Boldāna (Aussalīša) grāmatas “Tas raibais fukša gads” atklāšanas svētki.
Plkst. 15.00 pagasta novadpētniecības telpas atvēršana.
Plkst. 15.30 vērsim vaļā pasta kastīti, lasīsim vēstules mūsu pagastam, klausīsimies uzrunas, koncerts ar Andra Baltača un tautas nama kolektīvu piedalīšanos, sveiksim akcijas “Apglezno un nobildē arī tu savu pastkastīti” dalībniekus un citus darbīgos pagasta ļaudis. Dramatiskā kolektīva izrāde “Broņislavs un kaimiņi”.

Balvu novadā
Ziemeļlatgalē 28. un 29. augustā norisināsies “Mājas kafejnīcu dienas”. Balvu novadā saimnieces un saimnieki būs parūpējušies par īpašu vasaras svētku noskaņu un gardiem ēdieniem, atverot savu saimniecību durvis, pagalmus, terases, dārzus un ierīkojot tajos improvizētas mājas kafejnīcas ar kultūras programmām, produkcijas tirdziņiem un cita veida aktivitātēm. Aicinām uz breineigu garšu un sajūtu ceļojumu!

Kas ir Mājas kafejnīcu diena?
Mājas kafejnīcu dienā pagalmi, dārzi, sētas un citas vietas, kur ikdienā nenotiek ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu, pārvēršas par vienas dienas kafejnīcām. Interesentiem tiek piedāvāts nogaršot uz vietas tapušu ēdienu, baudīt kultūras programmu, atpūtas un izklaides iespējas. Mājas kafejnīcu dienā varēs paviesoties arī pie ļaudīm, kas ikdienā neuzņem tūristus un nav profesionāli pavāri, bet šoreiz gatavi priecēt viesus ar pašu gatavotiem ēdieniem un viesmīlību, radīt svētku atmosfēru un unikālu piedzīvojumu.
Balvu novadā viesus gaidīs 13 mājas kafejnīcas:
o Arnita Melberga ar ģimeni mājas kafejnīcā “Elkšņos” Balvos;
o Saimniece Ingrīda Supe un atbalsta māja “Brīvupes” Kubulu pagasta Tutinavā;
o Saimniece Sarmīte Ķirsone-Korlaša un Rančo “Ozolmājas” Balvu pagasta Kārkliniekos;
o Prūšu ģimene viesu namā “Paradīzes” Bēzkalnes pagasta Brūklājos;
o Briežuciema seno amatu meistaru tematiskā ciema saimnieces un saimnieki mājas kafejnīcā “Cārmyuška” Briežuciemā;
o Annele Slišāne ar ģimeni mājas kafejnīcā #zeļčusola Šķilbēnu pagastā;
o Jāna un Jura Supu ģimenes mājas kafejnīcā “Stabļovas ķiploks un medus” Šķilbēnu pagastā;
o Z/S “Kotiņi” saimniece Vija Kuļša “Rekovas Dzirnavās” Rekovā;
o Mārīte Slišāne mājas kafejnīcā “MāGaLiņa gordumi” Upītē;
o Valentīna Sproģe ar ģimeni mājas kafejnīcā “Spāģi” Rugāju pagastā;
o Aldis Pušpurs mājas kafejnīcā “Zaļais mežs” Susāju pagasta Egļavā, kādreizējā mežniecībā;
o Skaidrīte Šaicāne mājas kafejnīcā “Skaidrītes sieri” Medņevas pagastā;
o Aija Keiša ar muzikālo mājas kafejnīcu “Siltumos” Baltinavas pagastā.
Plašāk par katras kafejnīcas piedāvājumu www.majaskafejnicas.lv/ziemellatgale un facebook pasākumā lapā fb.me/e/1pHMELnDU. Mājas kafejnīcas Balvu novadā kartē ej.uz/majaskafejnicas_zl.
Mājas kafejnīcu dienu mērķis ir popularizēt reģionālā tūrisma galamērķus, veicināt kopienu sadarbības un īpašo, novadam raksturīgo stāstu izcelšanu kulinārajā tūrismā.
Mājas kafejnīcu dienas Latvijā notiks jau trešo gadu, ideju aizgūstot no Igaunijas.
Ceļotāju ievērībai:
* Plānojot maršrutu, pārliecinieties par mājas kafejnīcas darba laiku un vai nav nepieciešama iepriekšēja rezervācija.
* Ievērojiet visus valstī noteiktos epidemioloģiskās drošības pasākumus un esiet atbildīgi pret sevi, saimniekiem un citiem apmeklētājiem.
* “Mājas kafejnīcās” norēķini iespējami tikai skaidrā naudā!

Krišjāņos
21.augustā Krišjāņu pagasta svētki “Vasarīgs prieks ik ziedā, ik vārpā, taurenī raibā, pasaulē krāsainā”. Krišjāņu tautas namā skatāma N.Gorkina fotogrāfiju izstāde “Taureņi tuvplānā”.
No plkst. 9.00 svētku labumu tirdziņš.
Plkst. 10.00 radošā darbnīca bērniem un jauniešiem “Par taureņiem, ap taureņiem, ar taureņiem”.
Plkst. 11.00 aktivitāte “Svētku prieks taureņa spārnos” (pagasta karoga pacelšana mastā, nominācijas “Pagasta gada lepnums” pasniegšana).
Plkst. 12.30 fotoorientēšanās “Ar veiksmes taureni uz pleca”. Aicinām pieteikties komandas 5 dalībnieku sastāvā. Komandas noformējumā - taurenis.
Plkst. 19.00 “Lai sapņu taureņi lido” - jaunības svētku dalībnieku sumināšana. Grupas “Rolise” muzikāls sveiciens.
Pasākums notiks, ievērojot valstī noteiktos Covid-19 noteikumus. Pasākumā tiks filmēts un fotografēts.

Tilžā
Līdz 27.augustam pagastmājas zālē keramiķes Laimdotas Kliesmetes darbu izstāde. Izstādi var aplūkot katru dienu no plkst. 9.00 līdz 13.00, iepriekš piesakoties pa tālr. 26521928. Brīnišķīgo keramiku var arī iegādāties.
11.septembrī kultūras nama darbinieki organizē ekskursiju maršrutā: Ērgļi, Ērgļu apkārtne, Cēsis, Cīrulīšu dabas taka. Maksa par autobusu: 10 eiro no personas (ja aizņemtas visas 34 vietas). Pārējie tēriņi nebūs lieli un pēc izvēles. Ekskursija pamatā brīvdabā. Pieteikties līdz 25.augustam, piezvanot pa tālr. 27870251. Precīzāka informācija sekos vēlāk.

Vectilžā
27.augustā plkst. 21.00 nakts veloorientēšanās piedzīvojums. Plkst. 22.00 velobrauciens “Izgaismo Vectilžu!”.
28.augustā no plkst. 10.00 pagasta sporta svētki. Komandu sporta spēles, individuālas stafetes un disciplīnas, netradicionālie sporta veidi, ģimenes stafete, vīru cīņas. Plkst. 15.00 noslēgums, apbalvošana. Plkst. 20.00 meistardarbnīca (muzicēšana, dejošana, dziedāšana). Svētku programmā ir iespējamas izmaiņas!

Vīksnā
21.augustā plkst. 12.00 Pilngadības svētki 2003.gadā dzimušiem jauniešiem. Plkst. 17.00 pie Vīksnas pagasta putu ballīte bērniem. Pasākuma informācija var tikt mainīta atkarībā no laika apstākļiem. Plkst. 22.00 pie Vīksnas pagasta putu ballīte pieaugušajiem un mēģinājums ar dj Ingaru.

Rugājos
21.augustā plkst. 18.00 Rugāju parkā notiks Rugāju jauktā kora 60 gadu un diriģenta P.Sudarova 90 gadu jubilejas publisks ģenerālmēģinājuma vakars. Aicinām pievienoties bijušos kora dziedātājus. Mēģinājuma laikā tiks pasniegts Latvijas valsts augstākais apbalvojums - Triju Zvaigžņu ordeņa Atzinības krusts ilggadējam kora diriģentam Pēterim Sudarovam. Atrodoties mēģinājuma norises vietā, apmeklētājiem jāievēro valstī noteiktie epidemioloģiskie noteikumi.
28.augustā no plkst. 12.00 Rugāju parkā piedāvājam atpūtu visai ģimenei “Atā, vasara”. Būs piepūšamās atrakcijas Traktors un Zirnekļa cilvēks, vizināšanās Mucu vilcieniņā (varēs izmantot bez maksas); Laser Tag LATGALE (maksa par spēli EUR 1). Bērniem izjādes ar ponijiem par ziedojumiem. Būs iespēja iegādāties popkornu, cukurvati, kartupelīšus. Atrodoties atpūtas vietā, lūdzam, būsim uzmanīgi un ievērosim valstī noteiktos epidemioloģiskās drošības noteikumus.

Šķilbēnos
21.augustā Normunda Orlova autorkoncerts (LKA LKK 3. kursa studentes Lindas Makarovas kvalifikācijas darbs). Tas notiks četrās vietās: Žīguros, Borisovā, Medņevā un Rekovā. Informācija sekos.

Baltinavā
No 17. līdz 20. augustam notiks vides izglītojošā skola - plenērs “Ziedi, ziedi, ziedu pļava!”. Pieteikšanās, zvanot KN vadītājai Intai Krakopai (26571774); rakstot uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. ; Baltinavas pagasta pārvaldē, VPVKAC telpā, Kārsavas ielā 16, 1.stāvā. Katram pieteiktajam plenēra dalībniekam (MAKSIMĀLAIS DALĪBNIEKU SKAITS - 20) tiks nodrošināti materiāli, lai varētu sekmīgi radīt savu mākslas darbu. Vides izglītojošās skolas - plenēra nolikums: www.baltinava.lv
22.augustā notiks sportiskā svētdiena Baltinavas pagastā. No plkst. 10.00 muižas parkā: * piepūšamās atrakcijas mazajiem * zoles turnīrs * pludmales volejbola turnīrs * orientēšanās Baltinavas ciema teritorijā.

Pārpublicēšanas gadījumā "Vaduguns" atsauce obligāta

 

 

Afiša

  • Afiša ar 22.martu (2024.g.)

    (Afiša)

      Balvu Novada muzejāo Izstāde “Atmiņas par Sibīriju”.o 25.martā plkst. 10.00, pieminot Latvijas iedzīvotāju 1949.gada masu deportācijas 75.gadadienu, eseju konkursa “Latvija. Sibīrija. Liktenis” noslēguma pasākums. BalvosBalvu Kultūras un atpūtas...

  • Afiša ar 15.martu (2024.g.)

    (Afiša)

      Balvu Novada muzejāo Izstāde “Atmiņas par Sibīriju”.o 25.martā plkst. 10.00 pieminot Latvijas iedzīvotāju 1949.gada masu deportācijas 75.gadadienu – eseju konkursa “Latvija. Sibīrija. Liktenis” noslēguma pasākums.o 27.martā plkst. 15.00 Lieldienu...

  • Afiša ar 8.martu (2024.g.)

    (Afiša)

    Balvu Sakrālajā kultūras centrāSvētās Marijas no Nācaretes, Baznīcas Mātes, Kristīgās dzīves un evaņģelizācijas skola aicina uz ziemas sesiju no 8. līdz 10.martam. Reģistrācija no plkst. 16.00. Sākums plkst. 17.00. Programmā: vērtīgas...

  • Afiša ar 1.martu (2024.g.)

    (Afiša)

    Balvu Sakrālajā kultūras centrāSvētās Marijas no Nācaretes, Baznīcas Mātes, Kristīgās dzīves un evaņģelizācijas skola aicina uz ziemas sesiju no 8. līdz 10.martam. Reģistrācija no plkst. 16.00. Sākums plkst. 17.00. Programmā: vērtīgas...

  • Afiša ar 23.februāri (2024.g.)

    (Afiša)

    Balvu Sakrālajā kultūras centrāSvētās Marijas no Nācaretes, Baznīcas Mātes, Kristīgās dzīves un evaņģelizācijas skola aicina uz ziemas sesiju no 8. līdz 10.martam. Reģistrācija no plkst. 16.00. Sākums plkst. 17.00. Programmā: vērtīgas...

  • Afiša ar 16.februāri (2024.g.)

    (Afiša)

    Balvu Novada muzejāo Latvijas Nacionālā arhīva izstāde “Ar barikāžu gaišumu sirdīs”. o Normunda Beržinska saktu privātkolekcijas izstāde “Latvijas dārgumi”.o Izzināsim mūsu vēsturi kopā! Aicinām līdzdarboties Balvu dzelzceļa stacijas muzeja...

  • Afiša ar 9.februāri (2024.g.)

    (Afiša)

    Balvu Novada muzejāo Latvijas Nacionālā arhīva izstāde “Ar barikāžu gaišumu sirdīs”. o Normunda Beržinska saktu privātkolekcijas izstāde “Latvijas dārgumi”. Balvos14.februārī plkst. 19.00 Balvu Kultūras un atpūtas centrā koncertuzvedums “Čigānu...

  • Afiša ar 2.februāri (2024.g.)

    (Afiša)

    Balviem – 969.februārī plkst. 19.00 Balvu evaņģēliski luteriskajā baznīcā Balvu pilsētas dzimšanas dienai veltīts ekumenisks dievkalpojums.10.februārī plkst. 9.00 Balvu Sakrālajā kultūras centrā Balvu pilsētas dzimšanas dienai veltīta svētā Mise....

  • Afiša ar 26.janvāri (2024.g.)

    (Afiša)

      Balvu Novada muzejāo Latvijas Nacionālā arhīva izstāde “Ar barikāžu gaišumu sirdīs”. o Normunda Beržinska saktu privātkolekcijas izstāde “Latvijas dārgumi”. BalvosBalvu Centrālajā bibliotēkā līdz 31.janvārim skatāma Jolantas un Valda Dundenieku...

  • Afiša ar 19.janvāri (2024.g.)

    (Afiša)

    Balvu Novada muzejāo Latvijas Nacionālā arhīva izstāde “Ar barikāžu gaišumu sirdīs”. o Normunda Beržinska saktu privātkolekcijas izstāde “Latvijas dārgumi”.19.janvārī Balvu Novada muzejā un Balvu muižā “Barikādēm– 33” atceres pasākumi – plkst....

vadi

Veiksmes prognoze


.