1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
28-03-2024
Vārdadienas šodien: Ginta, Gunda, Gunta

Rakstos

Izdod jaunu singlu “Dzeguzīte”

Laikrakstā “Vaduguns” jau iepriekš esam rakstījuši par bijušo Balvu novada iedzīvotāju AGNESI VRUBĻEVSKU, kura pašlaik dzīvo Anglijā, ar katru dienu pilnveido savu dziedātājas talantu, daudz koncertē un soli pa solim tiecas pretī mūziķes karjeras virsotnēm.

Mūsu novadniece, kuras mūziķes segvārds ir Agnese Džonsa (Agnes Jones), ir mācījusies Londonas mūzikas skolā un uzstājusies ne tikai dažādos koncertos, klubos, restorānos, privātās ballītēs, kāzās un festivālos, bet arī lielākajā Lielbritānijas Ziemassvētku pasākumā “Winter Wonderland”. Savukārt pavisam nesen klajā nācis viņas jaunais singls “Dzeguzīte” (angļu valodā – “Cuckoo”), kas izdots četrās valodās - angļu, latviešu, krievu un franču. “Koronavīrusa pandēmijas laikā no 2020. līdz 2021.gadam mūziķi bija visradošākie. Tā tas notika arī ar mani, un radās ideja uzrakstīt dziesmu, kā es pati un apkārtējie cilvēki jutās izolācijas laikā. Kā zināms, daudziem cilvēkiem tie kopumā bija vientuļi un diezgan garlaikoti dzīves brīži. Lai šajā trakajā laikā justos pozitīvāk, nolēmu uzrakstīt kaut ko interesantu, mazliet traku, smieklīgu, ne pārāk nopietnu un varbūt arī muļķīgu. Mans draugs Arčijs, kurš ir profesionāls mūziķis, spēlē flautu, saksafonu, repo un dzied arī frīstailā, šo projektu palīdzēja pilnveidot. Sākotnēji dziesma “Dzeguzīte” bija uzrakstīta latviešu valodā, pēc tam arī krievu un angļu valodās. Savukārt pēc viena no saviem koncertiem satiku franču meiteni, kura burtiski iemīlējās šajā dziesmā un piedāvāja tās vārdus pārtulkot franču valodā. Dziesma ir pilna ar pozitīvām emocijām un cerībām uz labākiem laikiem,” gandarīta par paveikto ir Agnese.
Mūziķe piebilst, ka dziesmas turpmāko likteni saredz kā internacionālu projektu, kas varētu skanēt Latvijā, Francijā, Vācijā, Šveicē, Beļģijā, Krievijā, Anglijā un citās pasaules valstīs. “Viena no Skotijas radiostacijām izveidoja dziesmas mash up no visām četrām valodām, lai priecētu savus klausītājus no 205 valstīm. Proti, apvienojot vairākas jau ieskaņotas dziesmas, tapa vēl viena jauna dziesma. Savukārt, skatoties uz tādām pasaulslavenām dziesmām kā “Tones & I – Dancing Monkey”, “Ylvis – The Fox, “Psy - Gangnam Style”, “Axel F - Crazy Frog”, ticu, ka arī mana dziesma var gūt panākumus. Protams, apzinos, ka pie šī projekta vēl jāpiestrādā, lai iegūtu vislabāko rezultātu, bet nešaubos, ka dziesmai ir liels potenciāls. Jāpiebilst, ka ļoti daudzi cilvēki mani mudinājuši, lai ar šo dziesmu piesakos Eirovīzijai. Viņi uzskata, ka tā ir piemērota šāda mūzikas pasākuma auditorijai. Dzīvosim un redzēsim, kādi tad būs likteņa turpmākie plāni!” apņēmības pilna ir Agnese.

vadi

Veiksmes prognoze


.