1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
26-04-2024
Vārdadienas šodien: Gundega, Terēze

Afiša ar 3.novembri (2023.g.)

Balvu Novada muzejā
* Kaspara Teilāna fotoizstāde “Ceļojuma piezīmes Islande”.
* Tēvzemes mēnesī aicina skolas apmeklēt muzeju un pieteikties muzejpedagoģiskajām programmām. Balvu novada skolēniem muzejs ir bezmaksas.

Balvos
11.novembrī no plkst. 09.00 līdz 13.00 Balvu Kultūras un atpūtas centra Dienvidu zālē aicina iedzīvotājus apmeklēt un bez maksas piedalīties radošās aktivitātēs:
* Radošajā darbnīcā būs iespēja radīt pašam savu siltuma avotu – sveci. Kā arī uzzināt par sveču liešanas procesu un tam nepieciešamajiem izejmateriāliem. Meistarklasi vadīs mākslinieks Aigars Zemītis.
* Varēs iegūt zināšanas par stikla kausēšanas procesu un apskatīt stikla kausēšanas krāsni, kā arī uzzināt par metāla karsēšanas procesu un apskatīt indukcijas sildītāju. Informāciju sniegs mākslinieks Aigars Zemītis.
* Notiks meistarklase adīšanā ar adāmmašīnu. Meistarklasi vadīs meistare Dace Šulta.
11.novembrī plkst. 13.00 Balvu Kultūras un atpūtas centrā vēsturiskā drāma “Mana brīvība”. Galvenās varones prototips ir viena no Atmodas laika spožākajām zvaigznēm – žurnāliste un politiķe Ita Kozakeviča. Ieeja bez maksas.
11.novembrī no plkst. 14.00 līdz 16.00 Balvu Kultūras un atpūtas centra laukumā “Spēka diena 2023”. Vingrinājumi: plankings, svaru stieņa spiešana guļus, svaru turēšana, roku saliekšana balstā guļus. Militārās tehnikas un ekipējuma paraugdemonstrējumi (sadarbībā ar Zemessardzes 31. kājnieku bataljonu).
11.novembrī plkst. 16.00 Balvu Romas katoļu baznīcā Ekumēniskais dievkalpojums. Plkst. 17.00 pulcēšanās pie Balvu Romas katoļu baznīcas Lāpu gājienam uz pieminekli Latgales partizānu pulka kritušajiem karavīriem. Plkst. 17.30 piemiņas pasākums par godu kritušajiem Latvijas brīvības cīnītājiem.

Baltinavā
Līdz 13.novembrim kultūras namā no cikla “Dzimtas stāsti” izstāde “Pa dzimtas atmiņu takām”. Regīnas un Ojāra Lāču ģimenes atmiņu stāstījumi.
10.novembrī plkst. 15.00 aizvadīsim aizraujošu erudīcijas spēli “Mana Latvija” kultūras namā. Aicinām līdz 6.novembrim pieteikties Baltinavas pagasta iestāžu komandas, Baltinavas pagasta privāto saimniecību komandas, Baltinavas vidusskolas 9.-12.klašu skolēnu komandas!

Balvu pagastā
10.novembrī plkst. 19.00 Naudaskalna tautas namā Latvijas Valsts svētku ieskaņas pasākums. Tilžas Kultūras un vēstures nama bērnu un jauniešu pulciņa “Spogulēni” uzvedums J.Jaunsudrabiņš “Baltā grāmata” (režisore I.Daukste).

Bērzkalnē
10.novembrī plkst. 10.00 Priedaines kapsētā svecīšu nolikšana pie Lāčplēša ordeņa kavalieru atdusas vietām Priedaines kapsētā (plkst. 9.50 kursēs autobuss no Bērzkalnes pagasta pārvaldes).

Bērzpilī
4.novembrī plkst. 15.00 saietu namā dzīduotumi, ļustātumi “Ceidaru” Bierzpiļs dzīšmu albuma īskandynuošona.
Koncerta gosti: f.k. “Saivenis” i “Rūžupis veiri”, vokalua apvīneiba “Ūss”.
6.novembrī plkst. 10.00 saietu namā psalmu dziedājumi. Aicināti piedalīties visi, kuri vēlas dziedāt psalmus.
10.novembrī Bērzpils pagasta centrā Lāčplēša atceres dienas pasākums. Plkst. 9.00 svecīšu un ziedu nolikšana pie pieminekļa “Brīvības cīņu karavīriem un Lāčplēša kara ordeņa kavalieriem”. Plkst. 9.30 VID Muitas pārvaldes kinoloģijas dienesta Latgales nodaļas darba suņu paraugdemonstrējumi.

Briežuciemā
5.novembrī plkst. 15.00 tautas namā atraktīva, izglītojoša lekcija “Kā pārziemot ziemu”. Otrā tēma – pareiza elpošana un vingrinājumi veselībai un dzīvespriekam. Lektore Zinaida Logina.
8.novembrī plkst. 18.00 rokdarbu darbnīcā “Atspole” čību filcēšanas meistardarbnīca. Meistare Santa Micīte. Iepriekš pieteikties pa tālr. 25444621. Dalības maksa – EUR 5 (materiālu izmaksas).
9.novembrī plkst. 10.00 Briežuciema bibliotēkā visi aicināti apgūt jaunas datorprasmes vai atsvaidzināt piemirstās zināšanas. Pasniedzējs Guntis Laicāns.
11.novembrī plkst. 20.00 koncerts “Ar mīlestību Latvijai”. Piedalās Briežuciema deju kolektīvs “Pāris” un folkloras kopa “Soldanī”, Baltinavas sieviešu vokalais ansamblis “Naktsvijole”, Tilžas sieviešu vokālais ansamblis “Rasa”, Medņevas etnogrāfiskais ansamblis, Upītes eksotisko deju grupa “Samia”. Pēc koncerta dejas ar lustīgām diskopauzēm. Muzicē folkloras kopa “Soldanī”. Ieeja brīva.

Kubulos
4.novembrī plkst. 15.00 kultūras namā senioru dziesmu ansambļa “Vakarblāzma” 15 gadu jubilejas pasākums. Plkst. 17.30 kultūras namā latviešu dziedātāja, komponista, dzejnieka, Eirovīzijas finālista, dažādu muzikālo projektu un šovu dalībnieka Laura Valtera koncerts vidējai un vecākai paaudzei. Ieejas maksa – EUR 7.

Rugājos
10.novembrī plkst. 14.00 (pulcēšanās pie Rugāju tautas nama) Lāčplēša dienas pasākums ar lāpu gājienu pa Rugāju ciemu līdz skvēram, kur godināsim Latvijas atbrīvotājus, piemiņas vietā noliekot līdzi paņemtās svecītes, lāpas un ziedus.

Tilžā
4.novembrī plkst. 14.00 Tilžas KVN ansambļa “Sagša” 35 darbības gadu sarīkojums “Varēt caur dzīves gadalaikiem”.

Šķilbēnos
9.novembrī plkst. 17.00 Upītes tautas namā vīru kopas “VILKI “ koncerts “Uz priekšu, latvieši”. Ieejas maksa – EUR 3.

Vectilžā
5.novembrī plkst. 10.00 sporta un atpūtas centrā psalmu dziedāšana kopā ar folkloras ansambli “Saime”.
10.novembrī plkst. 19.00 sporta un atpūtas centrā svinīgs pasākums “Lai netrūka rudzu maizes”. Plkst. 21.00 balle ar mūziķi Arni Grapu. Ieejas maksa – EUR 5.

* Pārpublicēšanas gadījumā “Vaduguns” atsauce obligāta

Afiša

  • Afiša ar 26.aprīli (2024.g.)

    (Afiša)

      Tradicionālajā pasākumā  “Satiec savu meistaru!”  27. un  28.aprīlī ikvienam interesentam dota iespēja satikt savas jomas meistarus Balvu novadā un uzzināt par viņu zināšanām un prasmēm, kas saglabātas un pārmantotas no paaudzes paaudzē! Sīkāku informāciju...

  • Satiec savu meistaru

    (Afiša)

      No 25. līdz 28.aprīlim ikvienam interesentam būs iespēja satikt savas jomas meistarus Balvu novadā un uzzināt par viņa zināšanām un prasmēm, kas saglabātas un pārmantotas no paaudzes paaudzē! Balvos25.aprīlī plkst. 14.00 Balvu Mākslas skolā...

  • Afiša ar 19.aprīli (2024.g.)

    (Afiša)

    Balvu Novada muzejāLīdz 9.maijam skatāma Pētera Džigura 80. jubilejas darbu izstāde “Grafika”. BalvosBalvu Kultūras un atpūtas centra 2.stāvā iespējams ieraudzīt pirmās pavasara vēsmas Dinas Babānes izstādē “Uzziedēšana”.19.aprīlī plkst. 10.00...

  • Afiša ar 12.aprīli (2024.g.)

    (Afiša)

    Balvu Novada muzejāLīdz 9.maijam skatāma Pētera Džigura 80. jubilejas darbu izstāde “Grafika”. BalvosBalvu Kultūras un atpūtas centra 2.stāvā iespējams ieraudzīt pirmās pavasara vēsmas Dinas Babānes izstādē “Uzziedēšana”. Balvu Kultūras un...

  • Afiša ar 5.aprīli (2024.g.)

    (Afiša)

    BalvosBalvu Kultūras un atpūtas centra 2.stāvā iespējams ieraudzīt pirmās pavasara vēsmas Dinas Babānes izstādē “Uzziedēšana”.7.aprīlī plkst. 16.00 Balvu Kultūras un atpūtas centrā “Ufo, izstāsti vēl kādu joku!” (jokos Kaspars Upaciers – tautā...

  • Afiša ar 22.martu (2024.g.)

    (Afiša)

      Balvu Novada muzejāo Izstāde “Atmiņas par Sibīriju”.o 25.martā plkst. 10.00, pieminot Latvijas iedzīvotāju 1949.gada masu deportācijas 75.gadadienu, eseju konkursa “Latvija. Sibīrija. Liktenis” noslēguma pasākums. BalvosBalvu Kultūras un atpūtas...

  • Afiša ar 15.martu (2024.g.)

    (Afiša)

      Balvu Novada muzejāo Izstāde “Atmiņas par Sibīriju”.o 25.martā plkst. 10.00 pieminot Latvijas iedzīvotāju 1949.gada masu deportācijas 75.gadadienu – eseju konkursa “Latvija. Sibīrija. Liktenis” noslēguma pasākums.o 27.martā plkst. 15.00 Lieldienu...

  • Afiša ar 8.martu (2024.g.)

    (Afiša)

    Balvu Sakrālajā kultūras centrāSvētās Marijas no Nācaretes, Baznīcas Mātes, Kristīgās dzīves un evaņģelizācijas skola aicina uz ziemas sesiju no 8. līdz 10.martam. Reģistrācija no plkst. 16.00. Sākums plkst. 17.00. Programmā: vērtīgas...

  • Afiša ar 1.martu (2024.g.)

    (Afiša)

    Balvu Sakrālajā kultūras centrāSvētās Marijas no Nācaretes, Baznīcas Mātes, Kristīgās dzīves un evaņģelizācijas skola aicina uz ziemas sesiju no 8. līdz 10.martam. Reģistrācija no plkst. 16.00. Sākums plkst. 17.00. Programmā: vērtīgas...

  • Afiša ar 23.februāri (2024.g.)

    (Afiša)

    Balvu Sakrālajā kultūras centrāSvētās Marijas no Nācaretes, Baznīcas Mātes, Kristīgās dzīves un evaņģelizācijas skola aicina uz ziemas sesiju no 8. līdz 10.martam. Reģistrācija no plkst. 16.00. Sākums plkst. 17.00. Programmā: vērtīgas...

vadi

Veiksmes prognoze


.