1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
23-04-2024
Vārdadienas šodien: Bārbala, Līksma

Rakstos

“Olimpiskā diena 2024”

26.aprīlī Balvu Valsts ģimnāzijas sporta laukumos ar dažādām sportiskām aktivitātēm notiks “Olimpiskā diena 2024”, kurā varēs vērot sporta veidu tehnisko elementu paraugdemonstrējumus no Balvu novada vadošajiem sportistiem. Pulksten 9.45 – pasākuma atklāšana un olimpiskā karoga pacelšana, pulksten 10 – rīta vingrošana kopā ar Ilutu Baluli. Savukārt olimpiskais vēstnesis pasākumā būs volejbola kluba “Ezerzeme/Daugavpils Universitāte” spēlētājs Mārtiņš Jansons.

Dāmas aicinātas uz “Prieka tūri”!

“Ziemeļlatgales Sporta centrs” aicina sieviešu komandas (vismaz divas sievietes komandā) pieteikties tradicionālajām autoorientēšanās sacensībām “Prieka tūre”, kas notiks 18.maijā Balvu novadā. Pieteikties aicinātas gan komandas no Latvijas, gan arī kaimiņvalstīm. Pieteikumā jānorāda komandas nosaukums, pašvaldība, dalībnieču vārds un uzvārds, tālruņa numurs un e-pasts. Dalībniecēm jābūt līdzi telefonam ar interneta pieslēgumu. Sacensību dienā reģistrācija no pulksten 10 līdz 11 stāvlaukumā pie Balvu Kultūras un atpūtas centra (Brīvības ielā 61), bet starts – pulksten 11.30. Komandu pieteikšanās līdz 10.maijam, rakstot uz e-pasta adresi: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. . Komandas tiks vērtētas pēc to noformējuma un uzdevumos iegūtajiem punktiem. Vairāk informācijas, zvanot galvenajam tiesnesim Jānim Melnim pa tālr. nr. 23996599.

Novada sportistu komandai 1.vieta Latvijas čempionātā spiešanā guļus

23.martā Gulbenes sporta centrā noslēdzās 2024.gada Latvijas čempionāts spiešanā guļus veterānēm un veterāniem. Tas izvērtās par līdz šim lielākajiem LV mačiem senioriem spiešanā. Latvijas čempionātā piedalījās teju simts dalībnieku no 21 sporta kluba. Komandu vērtējumā dominēja Ziemeļlatgales Sporta centra sportisti, kuri kopvērtējumā ierindojās godalgotajā 1.vietā. Līdz ar senioriem Gulbenē savus spēkus Valsts meistarsacīkstēs spiešanā guļus pārbaudīja arī jaunie sportisti un sportistes. Balvu novada jaunie sportisti arī parādīja teicamu sniegumu – komandu vērtējumā viņiem 2.vieta no 9 komandām.

Klāt izslēgšanas spēles

 

30.martā Rugāju Sporta centra hallē notiks izslēgšanas spēles “Ziemeļlatgales Sporta centra” organizētajā Balvu novada atklātajā čempionātā basketbolā vīriešiem. Pulksten 10 notiks pirmais pusfināla mačs, kurā laukumā dosies komandu “Prince” un “Balvi” basketbolisti, bet otrajā pusfināla spēlē pulksten 12 spēkiem mērosies “Blice” pret “Rugāju SC”. Pulksten 14 notiks spēle par 5.vietu, pulksten 16 – par 3.vietu, bet pulksten 18 līdzjutēji aicināti uz zelta maču jeb cīņu par 1.vietu. Savukārt pulksten 20 notiks apbalvošana, kā arī dažādi konkursi – trīspunktu mešana spēlētājiem, metieni no laukuma centra, kā arī citi konkursi skatītājiem!

 

Kausa izcīņa telpu futbolā

30.martā Viļakas vidusskolas sporta hallē notiks Viļakas pilsētas 2024.gada kausa izcīņa telpu futbolā. Sacensību sākums pulksten 11. Komandām jāpiesakās pie galvenā tiesneša Ervīna Veļķera līdz 27.marta pulksten 18 (tel.nr.: 26337477; e-pasta adrese: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. ). Uz katru spēli komandas sastāvā var pieteikt desmit spēlētājus. Komandās drīkst spēlēt 2009.gadā dzimuši un vecāki spēlētāji.

vadi

Veiksmes prognoze


.