1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
30-04-2024
Vārdadienas šodien: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Trenē drosmi, uzmanību un spēku

Balvu pagasta Dzeņlauzu ciema “Rubeņos” jau otro gadu notiek skolēnu vasaras nometnes. Aizvadītajā piektdienā dienas nometnes “Pa pēdām” dalībnieki jau rīkoja noslēguma vakaru, bet jau vakar darboties  sāka cita- “Karatē” nometne. Tās organizē un vada Zaiga Kozlovska, sertificēta nometņu vadītāja.

Svātūnes un Obeļovas ezeros ielaiž zivju mazuļus

10. jūlijā, mazliet vējainā, bet saulainā un siltā dienā Svātūnes un Obeļovas ezeros ielaida zivju mazuļus. Baltinavas novada dzīvē tas bija priecīgs notikums, jo pēdējo reizi zivju mazuļi novada ezeros ielaisti pirms 13 - 15 gadiem.

"Iedodiet garo piespēli"

Svētdien pēc četru gadu pārtraukuma Balvos atgriezās lielais futbols – renovētajā stadiona laukumā pirmajā šīs sezonas Latvijas čempionāta 2.līgas spēlē spēkiem mērojās Balvu un Preiļu futbola komandas. Pirmajā puslaikā, lai arī kaimiņnovada sportisti uzbruka aktīvāk, balvenieši guva pirmos vārtus - Artūrs Deksnis izpelnījās skatītāju ovācijas, kad rezultāts uz tablo liecināja 1:0 “Balvu” labā.

Ceļa malā atrod beigtu zirgu

Jūlija pirmajā dienā Bērzpils pagastā, Balvu novadā, pašvaldības lauku ceļa malā vietējie iedzīvotāji atrada beigtu zirgu, par ko ziņoja pagasta pārvaldei. Pārvalde par notikušo attiecīgi informēja policiju, bet policija – Pārtikas un veterināro dienestu.

Lauku puiša rūdījums, skolas durvis aizverot

Latgales plānošanas reģions, sadarbībā ar pašvaldībām, godina labākos skolu absolventus. Novērtējot jauniešu ieguldīto darbu un laiku, lai piedalīties pasākumos, līdz ar to  popularizējot  Latgali, pateicība izteikta 66 reģiona profesionālo un vispārizglītojošo vidusskolu, ģimnāziju un koledžu absolventiem. Viņu vidū arī VAIRIS ŠTĀLS no Rugājiem, kuru “Vaduguns” aicināja uz sarunu.

vadi

Veiksmes prognoze


.