1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
18-04-2024
Vārdadienas šodien: Fanija, Vēsma

Varēs klausīties Ziemeļlatgales vīru dziesmu albumu

Viļakas novada folkloras kopa “Upīte” izdevusi Ziemeļlatgales vīru dziesmu albumu “Padzīdam i…”, kura ierakstā līdzās folkloras kopas dalībniekiem piedalījušies arī Renārs Kaupers, Kaspars Zlidnis, Jānis Strapcāns, Kristaps Rasims, Guntis Rasims, Katrīna Dimanta un citi. Albuma prezentācija paredzēta 20.jūnijā Upītē.

Kāpēc nesen uzklātā asfaltā izveidojusies bedre?

Lasītājs ievērojis, ka nesen uzklātais asfalta segums Miera ielā, Balvos, jau iebrucis. Viņš jautā: “Kā tad tā – pavisam jauns asfalts un tik slikta kvalitāte. Gribētu zināt, kura firma veica asfalta uzklāšanu un vai tā savam darbam dod arī kādu garantiju?”

Audzēs gardās ogas

Baltinavas novadā noslēdzies biznesa ideju projektu konkurss “Mana biznesa ideja Baltinavā”. No iesniegtajiem biznesa projektiem par konkursa uzvarētājiem atzīti un finansiālu atbalstu saņems divi. Viens no tiem ir novada iedzīvotājs, saimnieciskās darbības veicējs MODRIS RAČS, kurš konkursam bija iesniedzis projektu “Dupurovas zemenes”.

Metālkalējs jaunajā nojumē rādīs aroda prasmes

Šķilbēnietis Igors Trešutins vēlas saglabāt senās kalšanas tradīcijas un iepazīstināt cilvēkus ar kalēja aroda vēsturi un nozīmi mūsdienās. Viņš izveidojis nojumi, kurā varēs strādāt gan pats, gan uzņemt cilvēkus pēc ārkārtas stāvokļa beigām, lai interesenti kalēja darbu varētu iepazīt klātienē.

“Māmiņu skola ir vajadzīga!”

Pagājušās nedēļas nogalē Balvu slimnīcā atsākās “Māmiņu skolas” nodarbības jaunajiem vecākiem. Vecmāte Inese Dadžāne (foto - no labās) trīs topošajām māmiņām un diviem topošajiem tēviem stāstīja par grūtniecības un dzemdības niansēm, sniedzot vērtīgus padomus, lai viss noritētu veiksmīgi. “Māmiņu skola ir vajadzīga!” ir pārliecināta Linda no Gulbenes (foto - no kreisās).

vadi

Veiksmes prognoze


.