1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
30-04-2024
Vārdadienas šodien: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Privātmājas pagalmā izaug neredzētas sēnes

Balvos, Bērzu ielā, privātmājas pagalmā pie akas šopavasar izaugušas trīs nepazīstamas sēnes. Mājas saimniece un avīzes lasītāja Anna “Vadugunij” atsūtīja sēņu foto, kas, pēc viņas domām, varētu būt zemestauku sēne, bet sieviete kļūdījās.

Sācies eksāmenu laiks

Otrdien 12.klašu skolēni visā Latvijā kārtoja angļu valodas eksāmena praktisko daļu, līdz ar to sāka 2019./2020.mācību gada eksāmenu sesiju. Angļu valodas eksāmenu Balvu Valsts ģimnāzijā (BVĢ) kārtoja 27 skolēni, tostarp viens Tilžas vidusskolas audzēknis. Šogad BVĢ absolvēs 31 skolēns.

 

Jaunie pāri nepadodas – kāzas tomēr notiek

Marts, aprīlis un maijs nekad nav bijusi karstākā kāzu sezona,- apliecina dzimtsarakstu nodaļu darbinieces, taču tas ir fakts, ka ārkārtas situācija Covid-19 dēļ valstī vēlmi rīkot kāzas samazinājusi vēl vairāk. Valdība aizliegusi pulcēšanos un daudzskaitlīgas reliģiskas ceremonijas, tomēr mīlestība ir tā, kuru atcelt nav pa spēkam nevienam. Laulību ceremonijas tāpat notiek – tiesa gan, ne kā ierasts.

 

Kas notiek ar rotaļu laukumu?

2017.gada 18.jūlijā Balvu pilsētas skvērā atklāja bērnu rotaļu laukumu. Tas bija priecīgs notikums ikvienam pilsētas iedzīvotājam - vispirms jau jaunajiem vecākiem un viņu mazajiem bērniem. Tomēr visu šo laiku labiekārtoto bērnu atpūtas stūrīti pavadījušas neveiksmes – tas regulāri ir nepietiekami labā tehniskā stāvoklī. Kas notiek ar pilsētas centrālo bērnu rotaļu laukumu?

Konsultatīvā padome ievēl vadību

Pagājušās nedēļas nogalē Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centrā pirmajā Balvu novada uzņēmēju konsultatīvās padomes sēdē ievēlēja tās vadību. Padomi vadīs Guntars Logins, viņam palīdzēs vietniece Līga Pennere.

vadi

Veiksmes prognoze


.