1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
23-04-2024
Vārdadienas šodien: Bārbala, Līksma

“Tantuk, ejiet pa kreisi”

Sestdien mežainākajā Latvijas ciematā ar dažādām aktivitātēm aizvadīta Meža diena, kas, kā vēstīja afiša, priecēs gan lielus, gan mazus. Un priecēja arī... Žīguru kultūras nama vadītāja Marija Bukovska ir pārliecināta, ka Žīguri nav iedomājami bez tradicionālajām Meža dienām.

Gribētu satikt lāci, lai būtu piedzīvojums

Kas ir tūrisma produkts, kā to radīt un pārdot? Interesantus un vērā ņemamus aspektus, tiekoties ar tūrisma jomas uzņēmējiem, gidiem un citiem interesentiem, Balvos stāstīja atbraukušie lektori. Ieskats lektora Edgara Ražinska teiktajā.

“Nolaidieties no Mēness!”

MARGARITA KOLOSOVA no Rēzeknes novada Strūžānu pagasta ir piecu bērnu mamma, kura tīmekļa vietnē “Manabalss.lv” iesniegusi iniciatīvu par lauku vidusskolu saglabāšanu.

Neērtības ērtību labad!

7.jūnijā Balvu novada pašvaldība noslēdza līgumu par Balvu Mākslas skolas ēkas energoefektivitātes paaugstināšanu, kas paredz siltināšanas darbus, jumta, logu un ārdurvju nomaiņu, iekšējās siltumapgādes un elektroapgādes sistēmu izbūvi, kā arī citus darbus. Skolas direktore Elita Teilāne cer, ka nākamgad janvārī kolektīvs atgriezīsies izremontētā skolā.

Laiks pagājis, bet progresa nav?

Šogad aprīļa beigās rakstījām par divām neapdzīvotām mājām Lazdukalna pagasta Skujetnieku ciema Liepu ielā. “Gribu jautāt pagasta pārvaldei, ko viņi plāno darīt ar izgāztuvi šajā īpašumā? Pavasaros no turienes čūskas bariem lien ārā! Ar to nav iespējams sadzīvot!” neapmierināts par valdošo nekārtību bija kāds vietējais iedzīvotājs.

vadi

Veiksmes prognoze


.