1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
23-04-2024
Vārdadienas šodien: Georgs, Jurģis, Juris

Neviens nepalika, gaisā karājoties

Zinību diena Balvu novada lielākajā skolā aizritēja gan emocionālā, gan sportiskā gaisotnē. To atklāja Balvu sākumskolas pašpārvaldes prezidents Rinalds Ķerģis un Hugo Ušackis, kuri skolas iekšpagalmā virtuozi iebrauca kvadricikla mugurā. Puiši, tāpat kā Balvu sākumskolas direktore Larisa Krištopanova, ‘labrīt’ teica 465 audzēkņiem.

Garšu un sajūtu piedzīvojums

Par interesantu un gaidītu tradīciju kļuvušas “Mājas kafejnīcu dienas”, kas jau vairākus gadus notiek arī Balvu novadā. Dienas, kas līdzinās svētkiem un augusta izskaņā notiek  māju pagalmos, zem ābelēm, pie ezera un tamlīdzīgās vietās dabā, kur ir klāti galdiņi un saimnieki aicina nobaudīt uz vietas viņu pašu gatavotus siltus ēdienus. Vienlaikus tā ir iespēja iepazīties ar pašiem saimniekiem un redzēt, kur viņi dzīvo, ar ko nodarbojas, kā iekārto un izmanto sev piederošus īpašumus.

Lai skaists rudens un zemniekiem labvēlīgi laika apstākļi!

Rudens tuvums nepārprotami atgādina, ka mainās lauku darbu cēlieni. Tā tas bijis un būs, ka agri pavasarī skrējiens sākas un turpinās līdz ražas novākšanai, un tad atkal jauni plāni, sējumi un cerība, ka gads nākamais nebūs pārāk skops.

Starptautiskās kinologu biatlona sacensības "Latvija 2023"

26.augustā Valsts robežsardzes koledžas Profesionālās un taktiskās apmācības centra mācību poligonā “Janopole” Rēzeknes novadā notika starptautiskās kinologu biatlona sacensības “Latvija 2023”.

Pavisam cits skats!

Briežuciema pagasta pārvalde aicināja nākt kopā “Dīķmalas”, “Ozoliņu”, “Gundegas”  un “Briežuciems” daudzdzīvokļu namu iedzīvotākus uz kopīgu talku, lai atbrīvotos no atkritumu izgāztuves, kas pie mājām veidojusies gadu gadiem. Talka ir notikusi , un pārvaldes vadītāja Sarmīte Tabore ir priecīga par izdarīto.

vadi

Veiksmes prognoze


.