1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
19-04-2024
Vārdadienas šodien: Fanija, Vēsma

Pārrunā svarcelšanas attīstību

Pirms Lieldienām Balvu pilsētu apmeklēja Latvijas Svarcelšanas federācijas prezidents Viktors Ščerbatihs, kurš ar Balvu novada pašvaldības un sporta dzīves pārstāvjiem pārrunāja turpmāko svarcelšanas attīstību mūsu pilsētā.

Lai lielais notikums vēl priecīgāks!

Tuvojoties Lieldienām, Balvu teritoriālā invalīdu biedrība (TIB) sadarbībā ar Balvu luterāņu draudzi Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienības Dzemdību nodaļā nogādāja novada iedzīvotāju ar sirds siltumu un labām domām darinātas, kā arī ārzemju sadarbības partneru sarūpētas dāvanas jaundzimušajiem. Dzemdību nodaļas kolektīvam tās pasniedza Balvu luterāņu draudzes prāvests MĀRTIŅŠ VAICKOVSKIS un Balvu TIB pārstāve LĪNA ČUPČUKA.

Bez olām, zaķiem un mīlestības neiztikt!

Sparīgā noskaņojumā jau pirms pāris nedēļām, ķeroties klāt savdabīgam darbiņam, ar ko priecēt balveniešus un pilsētas viesus, darboties uzsāka Daudzfunkcionālā sociālo pakalpojumu centra darbinieki un klienti. “Mums uzticēja izgatavot pilsētas noformēšanas elementus Lieldienām. Talkā aicinot Anitu Matuli-Bordāni, rezultāts būs brīnišķīgs,” nešaubās centra vadītāja Iluta Bērziša.

Latgaliete ar Baltinavas un Rogovkas asinīm

Baltinavas muzejā skatāma DAINAS ZVEJSALNIECES tērpu izstāde. Taču viņa nav profesionāla tērpu dizainere, un tērpu šūšana nav sievietes ikdiena. Daina vada “Dainas dārznieku skolu”, saimnieko savā augu kolekciju dārzā ar permakultūras metodēm un lasa lekcijas par šo tēmu interesentiem. Pārsteidzoši, vai ne?!

“Jēzus nešķiro nevienu no mums…”

Jau šo svētdien visa kristīgā pasaule sagaidīs Pirmās Lieldienas. Svētku priekšvakarā uz sarunu aicinājām Tilžas un Garkalnes baptistu draudžu mācītāju un Valmieras cietuma kapelānu NIKOLAJU VDOVU.

vadi

Veiksmes prognoze


.