1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
18-04-2024
Vārdadienas šodien: Fanija, Vēsma

Aizvadītas kadeta kandidātu apmācības

No 5. līdz 6.janvārim Balvu un Alūksnes novados, tostarp Stompaku purva un Vjadas mežu teritorijās, Jaunākā instruktora kursa kadeta kandidātiem notika Latvijas Nacionālās aizsardzības akadēmijas kadeta kandidātu taktiskā apmācība, lai pilnveidotu kaujas iemaņas, orientēšanos apvidū, taktisko maršu veikšanu, kā arī neizpalika piemiņas pasākums Stompaku partizānu nometnē. Apmācībās piedalījās arī trīs kadeta kandidāti no Balvu novada.

Laime nelaimē jeb kucēnu Ziemassvētku stāsts

Laikā, kad vairums cilvēku pievēršas labdarībai, kāds ļaundaris nolēma rīkoties pretēji, izmetot neaizsargātus kucēnus mežā pašā ziemas spelgonī. Taču notika Ziemassvētku brīnums, un, pateicoties Borisovas ciema iedzīvotājas ANITAS KOKOREVIČAS labajai sirdij, kā arī viņas palīgu atsaucībai, kucēni ne tikai izglābās no drošas bojāejas, bet pavisam drīz nonāca jaunu, gādīgu saimnieku rokās.

Kad krēslu pietrūkst!

Aizvadītajā sestdienā svētku pasākumu “Vieta, kur satikties. Briežuciema tautas namam – 50” visprecīzāk un vispatiesāk, šķiet, novērtēja skatītāji. “Pareizi Upītes Andris teica, – ja krēslu pietrūkst, tad pasākums ir izdevies,” priecājās arī ilggadējā tautas nama vadītāja Zita Mežale.

Tiesas spriedums kā taisnīguma garants

Diskusijas par to, cik ļoti taisnīgs ir kāds no tiesas spriedumiem, allaž bijis aktuāls jautājums ne tikai mākslas filmās, bet arī reālajā dzīvē. Tā tas par visdažādākajiem noziedzīgajiem nodarījumiem notiek arī Latvijā – tiesu spriedumi regulāri tiek pārsūdzēti augstākstāvošās tiesu instancēs, jo ne vienmēr apsūdzētais ir mierā ar viņam piespriesto sodu, bet cietušais – ar to, kādas sankcijas tiesa piemērojusi notiesātajam.

Balvos man ļoti patīk!

Kopš pagājušā gada augusta Balvos Ilgas Zušas ģimenes ārsta praksē strādā jauna medicīnas darbiniece, sertificēta ģimenes ārsta palīdze OKSANA POPOVIČA. Pēc studijām Rīgā viņa atgriezusies Balvos un to nenožēlo.

vadi

Veiksmes prognoze


.