1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
23-04-2024
Vārdadienas šodien: Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Kad krēslu pietrūkst!

Aizvadītajā sestdienā svētku pasākumu “Vieta, kur satikties. Briežuciema tautas namam – 50” visprecīzāk un vispatiesāk, šķiet, novērtēja skatītāji. “Pareizi Upītes Andris teica, – ja krēslu pietrūkst, tad pasākums ir izdevies,” priecājās arī ilggadējā tautas nama vadītāja Zita Mežale.

Tiesas spriedums kā taisnīguma garants

Diskusijas par to, cik ļoti taisnīgs ir kāds no tiesas spriedumiem, allaž bijis aktuāls jautājums ne tikai mākslas filmās, bet arī reālajā dzīvē. Tā tas par visdažādākajiem noziedzīgajiem nodarījumiem notiek arī Latvijā – tiesu spriedumi regulāri tiek pārsūdzēti augstākstāvošās tiesu instancēs, jo ne vienmēr apsūdzētais ir mierā ar viņam piespriesto sodu, bet cietušais – ar to, kādas sankcijas tiesa piemērojusi notiesātajam.

Balvos man ļoti patīk!

Kopš pagājušā gada augusta Balvos Ilgas Zušas ģimenes ārsta praksē strādā jauna medicīnas darbiniece, sertificēta ģimenes ārsta palīdze OKSANA POPOVIČA. Pēc studijām Rīgā viņa atgriezusies Balvos un to nenožēlo.

Keita Solvita uzsmaidīja otrā janvāra rītā

2022.gada pirmo Balvu novada bērniņu mediķi sagaidīja 2.janvārī plkst. 7.56. Tā ir meitenīte, kurai laimīgie vecāki Elizabete un Modris Sīlis no Rugāju pagasta Pokratas deva vārdu Keita Solvita. Piedzimstot mazulīte bija 3,080 kg smaga un 53cm gara.

“Ja nams varētu runāt un rakstīt”

Pirms piecdesmit gadiem pirmajā jaunā gada laikraksta “Vaduguns” lappusē lasāms biedra A.Kosigina Jaungada apsveikums padomju tautai. Tiesa, ka ne ar to šis avīzes numurs ir īpašs un vēsturisks. 30.decembrī Anna Leišavniece Kubulu kultūras nama 50 gadu jubilejas koncertā “No sirds – Kubulu kultūras namam” ikvienam interesentam piedāvāja aplūkot izgriezumu no 1973.gada 3.janvāra “Vaduguns” numura, kurā trešajā lappusē no četru lappušu biezā izdevuma lasāms raksts “Jaunais gads – jaunajā kultūras namā.”

vadi

Veiksmes prognoze


.