1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
19-04-2024
Vārdadienas šodien: Mirta, Ziedīte

Šaujiet garām!

Sestdien atpūtas vietā “Krišjāņu Staburags” pulcējās mazi un lieli, lai, kā uzsvēra Krišjāņu pagasta tautas nama vadītāja Inese Kalniņa, nu jau tradicionālajā pasākumā “Gaismas nakts” piedalītos dažādās aktivitātēs. “Ja pērn atklājām Staburaga fotorāmi, tad šogad uzmanības centrā būs medību tēma – mednieki vārīs zupu, klātesošie atpazīs putnu un dzīvnieku pēdas, kā arī demonstrēs prasmes dažādos pārbaudījumos,” pirms pasākuma atklāja I.Kalniņa.

Vai dome pārcelsies uz muižu?

Redakcijā vērsās sašutusi balveniete, divu dēlu mamma, kuras bērna sporta pulciņa nodarbības notiek muižā. “Dēla treneris brīdināja vecākus, ka nezina, vai turpmāk treniņi varēs notikt un kur tie notiks. Viņš esot saņēmis brīdinājumu, ka desmit dienu laikā jāatrod citas telpas, jo it kā novada dome plāno pārcelties uz muižu. Vēlos uzzināt, kāpēc dome pārceļas uz muižu, ja tikko ir renovēta sava ēka?”

Negadījumā uz ceļa sieviete zaudē dzīvību

Aizvadītā nedēļa traģiski izvērtusies Balvu novada Vectilžas pagasta Sudarbē. Kā vēsta Valsts policijas sniegtā informācija, trešdien, 12.oktobrī, ap pulksten 15.55 Balvu novada Vectilžas pagasta Sudarbē kāds vīrietis, vadot automašīnu “Volkswagen Sharan”, uzbrauca 1970.gadā dzimušai gājējai. No gūtajām smagajām traumām notikuma vietā sieviete mira. Policijā sākts kriminālprocess un tiek noskaidroti negadījuma apstākļi.

 

Vai nākamgad būs balle?

Pirmdien Balvu Kultūras un atpūtas centrā valdīja neierasta gaisotne, turklāt tā, šķiet, pārņēma it visus jau pasākuma pirmajās minūtēs, pat sekundēs. Atliek vien minēt, vai emocionāli sirsnīgās un jautrās atmosfēras uzburšanā vainojams Dailes teātra aktieru ansamblis “Ilga” jeb Lauris Subatnieks, Aldis Siliņš un Gundars Silakaktiņš, vai mūsu novada izcilākie skolotāji? Un patiesi mūsu pedagogi, sumināti Skolotāju dienai veltītajā pasākumā “Balvu novada Gada skolotāji 2022”, pārsteidza ar atraktivitāti, smaidiem un optimismu.

Kad gleznas top ar adatu

“Izšūšana krustdūrienā ir daudzu pozitīvu lietu apvienojums – tas ir vaļasprieks, hobijs, lielisks veids, kā nomierināt nervus, bauda un arī brīvā laika pavadīšana. Var teikt, ka esmu izaugusi starp diegiem, dzijām, cimdiem, lakatiem un dažāda veida rokdarbiem, jo mana mamma savulaik strādāja “Daiļradē”,” teic balveniete Zaiga Lāpāne.

vadi

Veiksmes prognoze


.