1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
19-04-2024
Vārdadienas šodien: Mirta, Ziedīte

Piedāvā izvēlēties profesiju

14.februārī Balvu Valsts ģimnāzijā (BVĢ) jauniešus pulcēja izglītības iespēju izstāde “Kur studēt 2024”.

Ir, uz ko tiekties!

Svētdien Balvu sākumskolas sporta zālē noslēdzās Balvu novada atklātais čempionāts volejbolā vīriešiem. Finālā no mūspuses komandām iekļuva tikai “NDK” (Naudaskalns), kas cīņā par trešo vietu piekāpās komandas “Azarts” (Rēzekne) sportistiem. Savukārt čempionu titulu izcīnīja kārsavieši “SK Kuorsova/Rogovka”, aiz sevis atstājot valmieriešus.

Brīvdienu piedāvājums “Kotiņu” ražotnē

Jau devīto gadu tūrisma speciālisti sadarbībā ar lauku uzņēmējiem februārī piedāvā dažādas brīvdienu aktivitātes, aicinot ciemos un ļaujot iepazīties ar savu sētu, ražotni un nodarbošanos. Iedzīvotāji pieraduši un ļaujas šai tradīcijai, jo šādas brīvdienu ekskursijas ir saturīgs laika pavadīšanas veids, lai pašu acīm skatītu, kā strādā Balvu novada ļaudis.

Paldies par darbu, Jāni!

Negaidītu pavērsienu trešdien notikušajā Tautsaimniecības un vides komitejas sēdē piedzīvoja tās priekšsēdētājs Jānis Trupovnieks. Pirms sēdes komitejas darba kārtība tika papildināta ar vairākiem jautājumiem, no kuriem viens bija par Jāņa Trupovnieka atbrīvošanu no komitejas vadītāja amata. Ar četrām balsīm ‘par’, ‘pret’ – nav, ‘atturas’ – nav (J.Trupovnieks balsojumā nepiedalījās), lēmums tika pieņemts.

Sola rēķināties ar Latgales interesēm

8.februārī Ministru prezidente Evika Siliņa, apmeklējot Ludzas un Balvu novadus, uzsvēra, ka valdība ņems vērā Latgales intereses un novadu specifiku, plānojot izmaiņas pašvaldību finanšu izlīdzināšanas sistēmā, vispārējās izglītības finansēšanā un citos jautājumos.

 

vadi

Veiksmes prognoze


.