1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
26-04-2024
Vārdadienas šodien: Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Kļūst par Baltijas čempionu

Dobelē aizvadītas Baltijas kausa izcīņas sacensības ložu šaušanā, kurā piedalījās sportisti no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Par to vairāk jaunākajā laikraksta "Vaduguns" numurā.

"Razdoļje" sarīko svētkus balveniešiem un ciemiņiem

26. jūnijā Balvu Kultūras un atpūtas centrā  aizvadīts  koncerts “Vasariņas vidiņā”, kurā piedalījās vokālais ansamblis “Razdoļje” un viesu kolektīvi.

Atklāj svētbildi

Pirmdien Augustovas Svētās Elizabetes Romas katoļu baznīcā valdīja īpaši svinīga noskaņa. Par to liecināja sapostie bērni, draudzes, ciemiņu, kā arī vairāku priesteru lepnums par altārī restaurētās svētgleznas atvēršanu un iesvētīšanu. Nemitīgās Palīdzības Dievmātes godināšanas diena, kā atzina klātesošie, neskatoties uz svelmīgo laiku, ilgi paliks atmiņās kā īpaši svētki. 

Glezno ar spalvu, kaltu un otām

Balvu Novada muzejā skatāma Zinta Purena gleznu izstāde “Krāsainās emocijas”. 17.jūnijā, atklājot izstādi, muzeja direktore Iveta Supe pastāstīja, ka daži apmeklētāji izstādi paskatījušies jau pirms atklāšanas un bijuši sajūsmā par mākslinieka darbiem. Balvu pilsētas pārvaldniece Maruta Castrova, kura darbojas gleznošanas studijā “Olīves”, sveicot mākslinieku, atzina, ka viņa darbos ir jaušams vieglums un tīrība. “Lai sirdī vienmēr ir radošums, prieks, dāsnums un mīlestība,” vēlēja M.Castrova.

 

Uzņēmums "BalviFlora" apbalvots ar "Zaļās izcilības" balvu

Jau septīto reizi Valsts vides dienests par izciliem sasniegumiem vides aizsardzībā ar “Zaļās izcilības balvu” apbalvoja deviņus laureātus, tostarp arī uzņēmumu SIA “BalviFlora”, kuri izcēlušies ar spēju visaugstākajā līmenī ievērot vides prasības un pēc savas iniciatīvas izlēmīgi rīkojušies, lai samazinātu savas darbības ietekmi uz vidi. Par vides aizsardzības jautājumiem un darbu uzņēmumā “Vaduguns” jautāja valdes loceklim IVARAM ZAHARĀNAM.

vadi

Veiksmes prognoze


.