1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
26-07-2024
Vārdadienas šodien: Dita, Marta

“...mūziku sev dzīvē visur ņemiet līdz”

Par Balvu novada svētku naglu noteikti var atzīt lielkoncertu “Leijerkastnieku dziesmas”, kas pulcēja populārus mūziķus, aktierus un grupas, turklāt jāsecina, ka tik kupls skatītāju skaits pilsētas estrādē sen nebija redzēts. “Balvus pārņēma lietussargu mežs,” vienisprāt bija aptaujātie balvenieši un pilsētas viesi.

Ir jūlijs, pats vasaras vidus...

Pagājušās nedēļas nogalē Medņevā, atklājot tautas muzikantu festivālu “Ermoņiku skaņas”, pasākuma mamma Skaidrīte Šaicāne teica ‘paldies’ vārdus visiem klātesošajiem, atgādinot, ka tas ir ermoņiku stāsts jau 18 gadus: “Tas ir stāsts ar sirsnīgu turpinājumu.”

Sāk uzlabot poliklīnikas infrastuktūru

Pagājušajā gadsimtā būvētās Balvu poliklīnikas ēka ir fiziski un morāli novecojusi un jau krietni sen prasās pēc remonta. Nokļūšana pie ārstiem–speciālistiem īpaši apgrūtināta cilvēkiem ar kustību traucējumiem, jo ēkā nav lifta. Šobrīd ar Eiropas finansējuma atbalstu uzsākti ēkas remontdarbi, un jau 2024.gada beigās poliklīnikai būs ne vien visus trīs stāvus savienojošs lifts, bet arī jauns jumts.

Kādu mūziku šodien bliezīsim?

Balvenietis HARIJS BROKĀNS, kurš jau vairākus gadus dzīvo Liepājā, aktīvi pievērsies mūzikas jomai, jo tā ir sirdij tuva kopš bērnu dienām. Viņš šo gadu laikā ir strauji kļuvis atpazīstams un cilvēku vidū iemīļots. Harijs atzīst, ka šobrīd daudzi indiāņa tēmu ir aizmirsuši, bet agrāk tā bija ļoti aktuāla.

Atelpas brīdis pirms ražas novākšanas

Sestdien Baltinavas parkā otrajās netradicionālajās sporta spēlēs zemniekiem uzvaras laurus plūca komanda “Amatnieki Riekstiņi”. Baltinavas apvienības pārvaldes vadītāja Sarmīte Tabore, atklājot zemnieku sporta spēles, uzsvēra, ka zemnieki ir vissvarīgākie pasaulē.

Juristi
vadi

Veiksmes prognoze


.