1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
19-04-2024
Vārdadienas šodien: Mirta, Ziedīte

Bumba ir pašvaldības pusē

Pagājušajā nedēļā Balvos darba vizītē ieradās Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Vadims Ļašenko un viceprezidents Sergejs Kovaļovs, lai pārrunātu jautājumus par futbola attīstību mūspusē, tostarp, ar kādiem izaicinājumiem jārēķinās.

Izstāde saieta nama logos

Bērzpils pagasta Saieta nama logos skatāma bērzpilietes Solvitas Kubakas-Hlebnajas rokdarbu izstāde. Par to vairāk jaunākajā laikraksta "Vaduguns" numurā.

Piemin barikāžu laiku

Vakar visā Latvijā, tostarp mūspusē, ar dažādām aktivitātēm atzīmējām 1991.gada barikāžu aizstāvju atceres dienu. Pie ugunskura Balvu sākumskolā ar 5.-6. klašu skolēniem atmiņās dalījās Balvu Novada muzeja vadītāja Iveta Supe, barikāžu laika aculiecinieki Zinaida Logina, Sergejs Maksimovs, Pēteris Lukstiņš, Pēteris Igaunis un pedagogi. Savukārt Viļakas muzejs sadarbībā ar Viļakas Valsts ģimnāziju un Rekavas vidusskolu aizvadīja integrētu mācību stundu Zoom platformā.

Motoklubam “Spieķi vējā” – 18!

Pagājušajā nedēļā apritēja apaļi 18 gadi kopš 2004.gada 14.janvārī tika nodibināts motoklubs “Spieķi vējā”. Šo gadu laikā mūspusē un citviet Latvijā labi zināmā kluba biedri ne tikai kopīgi mācījušies, krājuši pieredzi un spēruši soļus pretī jauniem izaicinājumiem, bet arī Balvu pilsētai un tās viesiem dāvājuši motociklistu salidojuma pasākumu “Motociklu vasara”, kas tautā ir īpaši gaidīts un iecienīts vasaras notikums.

“Mežģa” rokdarbnieces rāda veikumu

Balvu Kultūras un atpūtas centrā no 17.janvāra skatāma rokdarbnieču pulciņa “Mežģis” 25 darba gadu jubilejas izstāde “Ikdienas dzīvi sudrabā vērst!”, ko atklāja 16.janvārī.

vadi

Veiksmes prognoze


.