1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
29-04-2024
Vārdadienas šodien: Liāna, Lilija

Svētūnes ezers - iecienītākā apkārtnes iedzīvotāju atpūtas vieta

Pēdējos gados bijušajā Baltinavas novadā daudz darīts, lai labiekārtotu Svētūnes ezera pludmali un padarītu to par iecienītu atpūtas vietu. Vietējie iedzīvotāji zina stāstīt, ka šīgada karstajās vasaras dienās šeit peldēties ierodas ne tikai baltinavieši,   bet  brauc iedzīvotāji no Kārsavas, Tilžas, Briežuciema un citām vietām.

"Ermoņiku skaņām" Medņevā jau 15 gadi

17.jūlijā Medņevā notika pasākums “Ermoņiku skaņas 15”. Uz īpaši šim notikumam ilgi meklētas un gatavotas skatuves kāpa tautas muzikanti un dziedātāji no tuvākām un tālākām vietām.

"Saulesvija" ieripo Balvos

12.jūlijā ar pirmo norisi “Saulesvija”, kas simbolizē svētku gājienu, sākās Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki. Trešdien svētku organizatori ar Ziemeļlatgales pašdarbniekiem sasveicinājās Balvos, tādējādi sakot paldies ikvienam svētku dalībniekam.

Ietriecas veikala stiklotajā sienā

Ceturtdien plkst. 15.41 Ezera ielā 30, Balvos, uzņēmuma SIA “Amati” apkures veikala stiklotajā fasādē ietriecās vieglā automašīna, ko vadīja vīrietis, iespējams, alkohola reibumā.

Dāvina apavus sportistiem

SALVIS GRUŠEVS aktīvi darbojas paša izveidotajā skriešanas skolā “Skriešanas Akadēmija”. Strādā pārsvarā ar cilvēkiem, kuri vēlas kvalitatīvi sportot un sakārtot veselību un kuri vēlas iemācīties pareizi skriet un sportot. Salvis attīsta arī jauno atlētu nodaļu, kur gūti pirmie panākumi Latvijas čempionātā U-14 vecuma grupā.

vadi

Veiksmes prognoze


.