1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
23-04-2024
Vārdadienas šodien: Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

“Ar barikāžu gaismu sirdīs”

19.janvārī ar dažādiem pasākumiem Balvu pilsētā pieminēs barikāžu 33.gadadienu. Tāpat līdz 2.martam ikvienam interesentam Balvu Novada muzejā ir iespēja apskatīt Latvijas Nacionālā arhīva izstādi “Ar barikāžu gaismu sirdīs”.

Nevajag ‘tuntulēties’ un staigāt sasvīdušu muguru

Kopš aizvadītā gada februāra nogales Rēzeknes slimnīcas ambulatorajā nodaļā pacientus pieņem otolaringoloģe  dr. Jaroslava Kolikhova. Daktere strādā ne tikai Rēzeknē, bet ik nedēļu mēro ceļu arī uz Balviem, lai poliklīnikas kabinetā tiktos ar mūspuses pacientiem un sniegtu viņiem nepieciešamo palīdzību. “Vaduguns” aicināja dakteri uz sarunu.

Pavada Veco Jauno gadu

Sestdien Balvu Kultūras un atpūtas centrā krievu kultūras biedrība “Razdoļje” kopā ar balveniešiem un pilsētas ciemiņiem tradicionālos Vecā Jaunā gada svētkus aizvadīja astoņpadsmito reizi. “Vienu gadu nozaga kovids,” atgādināja biedrības vadītāja Svetlana Pavlovska.

Vai arī šogad eglītes var nodot atkritumu apsaimniekotājam?

Lai arī Ziemassvētki un Jaungada svinības jau noslēgušās, iespējams, kāda mājas vēl rotā eglīte. Kā ar zaļo skaistuli pareizi rīkoties pēc svētkiem un vai arī šogad eglītes bez maksas var nodot atkritumu apsaimniekotājam?

“Es Tev novēlu mani...”

Zvaigznes dienā, spītējot stindzinošam salam, Rugāju tautas namā vairāk nekā divi desmiti skatītāju baudīja vokāli instrumentālu koncertu “Es Tev novēlu mani...” Lindas Hamfrīsas un Rasas Laubes izpildījumā.

vadi

Veiksmes prognoze


.