1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
23-04-2024
Vārdadienas šodien: Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Māj ardievas vidusskolai

Sestdien Bērzpils pagasta estrādē septiņi absolventi māja ardievas Bērzpils vidusskolai. Pirmkārt, viņi ir pēdējais vidusskolas – 71. – izlaidums. Otrkārt, jaunajā mācību gadā skola darbu turpinās jau Bērzpils pamatskolas statusā.

“Gar upes molu staigoju”

Tieši pirms gada Viļakas novada folkloras kopa “Upīte” izdeva Ziemeļlatgales vīru dziesmu albumu “Padzīdam i…”, un nu tiek atrādīts piektais kopas videoklips dziesmai “Gar upes molu staigoju”, veiksmīgi turpinot ceļu uz mērķi par visu albuma dziesmu iemūžināšanu videoversijās.

 

Ar špricīti un tamboradatu rokās

Balveniete Ineta Krūmiņa strādā SIA “Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība”, ir ārsta palīdze un šobrīd strādā gan izolatorā, gan dežurē ķirurģijas nodaļā. Medicīnu sauc par savu sirdsdarbu jau vairāk nekā trīsdesmit gadus. Ineta smej, ka sevi atceras ar špricīti un tamboradatu rokās jau kopš bērnības.

Dīvainības pēc ceļa remontdarbiem

Par to, ka uz Latvijas ceļiem var pamanīt dažādas dīvainības, piemēram, satiksmes organizācijā un ne tikai, var pārliecināties ik pa laikam. Arī laikraksta “Vaduguns” redakcijā vērsušies vairāki iedzīvotāji, kuriem ne gluži saprotams šķiet autobusu pieturvietu izvietojums pēc grants ceļa Tilža - Bērzpils remontdarbiem.

Jāsargā civilizācijas bruņas

Vakar, pieminot deportāciju upurus, pasākumā ar nosaukumu “Aizvestie. Neaizmirstie. 80 gadi kopš 14.jūnija deportācijām” vienlaikus visā Latvijā, tostarp mūspusē, lasīja izsūtīto Latvijas iedzīvotāju vārdus. Atgādinām, ka 1941.gadā izsūtīja vairāk nekā 15 tūkstošus Latvijas pilsoņu.

vadi

Veiksmes prognoze


.