1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
19-04-2024
Vārdadienas šodien: Mirta, Ziedīte

Lieldienu atskaņas

Otrajās Lieldienās Balvu Kultūras un atpūtas centra darbinieki kopā ar Vilku un Zaķi sarūpēja muzikālu sveicienu Balvu pansionāta, slimnīcas un pilsētas daudzdzīvokļu māju pagalmos.

Kur vēl labāk kā pensijā!

Pirms vairākiem gadiem rakstījām par robežsardzes suni - balvas “Gods kalpot Latvijai” 2015.gada laureātu Farko, kurš nesen bija devies pelnītā atpūtā kopā ar savu saimnieci, bijušo Valsts Robežsardzes Viļakas pārvaldes Bērziņu robežkontroles punkta kinoloģi Ligitu Gailīti. Lai gan pēc deviņiem dienestā pavadītiem gadiem kļuvis mazliet stīvāks, vienpadsmitgadīgais vācu aitu suns Farko izbauda pensionāra dzīves labumus, kopā ar saimnieci dodoties uz copi un garās pastaigās pa mežu.

Liellopu gaļas potenciāls

Bioloģiskās lauksaimniecības konferences “Tālredzīgi un saskaņā ar dabu” dalībnieki tiešsaistē aicināja piedalīties ne tikai pašreizējos bioloģiskos ražotājus, bet visus, kam sirdij tuva ir zeme un bioloģiskās saimniekošanas vērtības un kuri tuvākā vai tālākā nākotnē plāno nodarboties ar līdzīgu lauksaimniecību. Tas ir sava veida izaicinājums visiem - ražojot pārtiku, neapēst mūsu planētu, kā izskanēja konferencē.

“Man arī gribējās medaļas”

Veicot Balvu Valsts ģimnāzijas (BVĢ) skolēnu aptauju, noskaidrojās, ka daudzi no viņiem vēlas aprunāties ar motivēto un mērķtiecīgo latviešu vieglatlēti LAURU IKAUNIECI. Pateicoties mūsdienu tehnoloģijām, 25.martā šo sapni izdevās īstenot. Attālinātajā sarunā piedalījās vairāk nekā 260 dalībnieki, kuri uzdeva sportistei jautājumus par visdažādākajām tēmām.

Lieldienas dod cerību, spēku piedot un mīlēt

“Ticu, ka katra cilvēka sirdī ir lielas slāpes pēc Dieva - Radītāja mīlestības, ko nekas un neviens cits nespēj piepildīt,” pirms nepilniem desmit gadiem intervijā teica mūspuses jauniete INGA SVĒTIŅA (dzimusi Paršova).

vadi

Veiksmes prognoze


.